Sök Meny

Sök kurser & utbildningar

Fermentering - kimchi

Fermentering - kimchi

Vi utforskar olika sätt att göra kimchi - med smak, näring, ekonomi och miljö i fokus.. En smakrik tur bland bubblande möjligheter!


Målgrupp
Kursen riktar sig till den som vill komma igång med egen kimchi. Detta är en grundkurs!

Mål
Kursens mål är att motivera en matsmart vardag, utöka självhushållningen samt öka kunskaperna om flera historiskt intressanta specialiteter.

Innehåll och arbetssätt
Kursdeltagarna får kunskap och motivation att förädla och tillaga kimchi - en traditionell koreansk fermenterad rätt. Ur innehållet:

  • Praktiska exempel och genomgångar
  • Smakupplevelser
  • Delande av erfarenheter och tips
  • Fakta om fermentering
  • Teori balanseras med praktiska moment samt delande samtal kring erfarenheter och idéer. Kursdeltagarna är välkomna med ord och handling.

Litteratur och material
Kursledarnas eget material. Rekommendationer på litteratur kommer att ges under kursen.

Sista anmälningsdagl

29 oktober

Länkar

Kursledare

David Göransson

Har du frågor?

Kontakta
Folkuniversitetet Karlstad. Tel: 054 - 19 58 48
kundcenter.vast@folkuniversitetet.se

Kontakta mig

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Boka nu!

Plats
Älvgatan 3, 65225 KARLSTAD
Kursstart
7 nov 2019
Antal veckor
1 veckor
Tid kvar till startdatum:
51 dagar
Tider
To 18:30 - 21:00
Studietimmar
3
(En studietimme är 45 minuter)
Tillfällen
1 st
Arr nr.
1017306
Platser kvar
Ja
Pris
395 kr

Gör som Rebecka – följ dina drömmar!

Få vårt nyhetsbrev

Kursprogram

Du kan också bläddra igenom vårt kursprogram online.

Läs kursprogrammet online

Stöd och matchning

Du väljer själv vem som ska hjälpa dig att hitta ett jobb. Vi på Folkuniversitetet vet att kunskap förändrar. Hos oss får du mer!

Läs mer om Stöd och matchning