Lyckas med nyårslöften, mål och beteendeförändring

Tycker du det är svårt att komma igång med nya vanor och överge gamla? Här får du reda på vad du kan göra för att lättare kan lyckas med en förändring. Du får lära dig mer om målsättning, rutiner och prokrastinering (att skjuta upp saker).

Med avstamp i företeelsen nyårslöfte berättar föreläsaren Martin Oscarsson om den psykologiska forskningen kring beteendeförändringar. Han tar upp vad som kan hända om man kommer lite mer förberedd till tolvslaget, har realistiska förväntningar och inser att förändringsarbetet inte handlar om en kort sprint utan snarare utgör ett maratonlopp kombinerat med hinderbana.
Föreläsningen bygger delvis på boken Tio i tolv – att lyckas med nyårslöften, mål och beteendeförändring av Per Carlbring, Alexander Rozental och Martin Oscarsson (Natur & Kultur).

Föreläsare

Martin Oscarsson är psykolog och en av författarna till boken Tio i tolv. I Tio i tolv förklaras varför mål, som t.ex. nyårslöften, är ett smart sätt att komma igång med nya vanor och överge gamla. Innehållet i boken bygger på världens största vetenskapliga studie kring människors nyårslöften, utförd av Per Carlbring, Alexander Rozental och Martin Oscarsson vid Stockholms universitet.

Kundtjänst i Stockholm
direkt@folkuniversitetet.se

Boka nu!

Kungstensgatan 45, 11359 STOCKHOLM
8 apr 2019
Slutdatum
8 apr 2019
Antal veckor
1 veckor
Tid kvar till startdatum:
50 dagar
Må 18:00 - 20:00
(En studietimme är 45 minuter)
1 st

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Språktest/Language test

Gör ett webbaserat språktest och testa dina språkkunskaper online. /Web-based language test.

Samarbetspartners

Folkuniversitetets studieservice samarbetar med flera föreningar och aktörer i Stockholm.

Våra samarbetspartners