Sök Meny

Sök kurser & utbildningar

Aktiespecial

Aktiespecial

Vill du hänga med i börsläget och samtidigt lära dig mer och mer om aktier? I Aktiespecial träffas vi en gång i kvartalet för att koncentrera oss på det rådande börsläget, vad som hänt sedan sist och hur du kan planera och agera framåt för att maximera din portfölj. Datum för kursen är: 4/6, 12/9 och 12/12 men vi har löpande starter, välkommen att kontakta oss för mer information

Målgrupp

Aktiespecial vänder sig till dig som gått grund, grund- och fortsättningskurs eller fördjupningskurs i aktiekunskap och vill ha kontinuerlig och aktuell information om rådande börsläge. .

Innehåll

Vid varje tillfälle går vi igenom hur det rådande börsläget ser ut, vad som hänt sedan sist och hur det påverkat marknaden. Vi blickar också framåt och diskuterar hur marknaden kan utvecklas samt pratar kring köpkandidater och vilka företag som det kan vara värt att hålla ett extra öga på. Vid varje tillfälle belyses ett aktierelaterat område mer ingående.

Arbetssätt

Vi varvar teoretiska genomgångar med diskussioner.

Litteratur/material

Lärarens eget material som ingår i kursavgiften.

Länkar

Kursledare

Peter Zackariasson Mitt intresse för ekonomi föddes på gymnasiet när jag startade mitt första företag. Sedan drev jag företag i olika branscher parallellt med att jag utbildade mig vid... Läs mer om Peter Zackariasson

Har du frågor?

Kontakta
Folkuniversitetet Göteborg Tel: 031 - 10 65 52
kundcenter.vast@folkuniversitetet.se

Kontakta mig

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Boka nu!

Plats
Norra Allégatan 6, 40317 GÖTEBORG
Kursstart
4 jun 2019
Slutdatum
12 dec 2019
Antal veckor
3 veckor
Tider
Ti 18:00 - 21:15
To 18:00 - 21:15
To 18:00 - 21:15
Studietimmar
12
(En studietimme är 45 minuter)
Tillfällen
3 st
Arr nr.
1010137
Platser kvar
Ja
Pris
1 500 kr

Gör som Rebecka – följ dina drömmar!

Föreläsningar i Göteborg

Missa inte våra föreläsningar i olika intressanta ämnen. Många av dem är helt gratis!

Se hela utbudet

Kursintyg

Efter en avslutad kurs kan du begära att få ut ett intyg som redogör för kursens innehåll. För att få ett intyg krävs en närvaro på minst 75 %.

Hör av dig till Kundcenter Folkuniversitetet Väst (kundcenter.vast@folkuniversitetet.se) om du vill ha ett kursintyg. Observera att om intyget är från en kurs som avslutades för mer än ett år sedan, kommer du att få betala en administrativ avgift på 150:-.

Få vårt nyhetsbrev

Sista minuten-kurser

Kvalitet och Miljö

Stöd och matchning

Du väljer själv vem som ska hjälpa dig att hitta ett jobb. Vi på Folkuniversitetet vet att kunskap förändrar. Hos oss får du mer!

Läs mer om Stöd och matchning

Kontakta oss!

Här hittar du kontaktuppgifter till vår personal i Göteborg.

Kontakta oss!