Sök Meny

Sök kurser & utbildningar

Individuell undervisning Sång/Röstcoachning

Individuell undervisning Sång/Röstcoachning

Folkuniversitetet erbjuder individuell undervisning i Sång. Det är ett alternativ som passar bra för dig som vill satsa mer intensivt på ditt musicerande under en termin. Utöver detta finns individuell undervisning i gitarr/elgitarr, elbas, fiol/violin och piano.

Kursupplägg och avgifter

Våra populära pedagoger är välutbildade och skräddarsyr kursen efter din nivå samt behov och önskemål - allt för att du ska utvecklas så mycket som möjligt under terminens gång.

Undervisningen pågår förslagsvis i 8 veckor och du väljer själv om lektionerna ska vara 30 eller 45 minuter långa. Priset för 30 minuters lektioner är 2500 sek och för 45 minuters lektioner 3200 sek. r

Anmälan

Anmälan görs till kundtjänst på telefon 08-550 949 35. Där bokar du in en tid som passar dig och din lärare och som du sedan har varje vecka under terminen. Observera att anmälan är bindande.

Kursledarna

Vi har två ledare som undervisar i sång. Hugo Lindmark undervisar i låtskrivande, körsång och individuell sång på Folkuniversitetet i Södertälje. Hugo är utbildad på Musikhögskolan i Örebro och arbetar till vardags som frilansande musiker, låtskrivare, producent och kompositör. Han driver också indieskivbolaget Enstöring Music och har grundat sångarförmedlingen Sångbara Sångförmedling. Hugo brinner särskilt för låtskrivande och den mänskliga röstens förmåga. Ameléa Ylva Bång är en mångfacetterad sångerska, skådespelare och dansare med utbildning från bland annat Skara Skolscen, Teaterstudion, Balettakademien och Skandinaviska ledarhögskolan. Ameléa är pionjär i Sverige inom Frigörande Dans och har arbetat som röstcoach i många år.

Kursledare

Ameléa Ylva Bång Ameléa Ylva Bång är en mångfacetterad sångerska, skådespelare och dansare med utbildning från bland annat Skara Skolscen, Teaterstudion, Balettakademien och Skandinaviska... Läs mer om Ameléa Ylva Bång
Hugo Lindmark

Har du frågor?

Kontakta
Kundtjänst i Södertälje
info.sodertalje@folkuniversitetet.se

Kontakta mig

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Boka nu!

Plats
Storgatan 3, 15172 SÖDERTÄLJE
Kursstart
Löpande kursstart
Antal veckor
8 veckor
Studietimmar
8
(En studietimme är 45 minuter)
Tillfällen
8 st
Arr nr.
947532
Platser kvar
Ja
Pris
2 500 kr

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Språktest/Language test

Gör ett webbaserat språktest och testa dina språkkunskaper online. /Web-based language test. 

Samarbetspartners

Folkuniversitetet i Södertälje samarbetar med flera föreningar och aktörer runt om i Södertälje. Här kan du läsa mer om våra samarbetspartners.

Våra samarbetspartners