Sök Meny

Sök kurser & utbildningar

Growl

Growl

Har du också drömt om att kunna sjunga som en legendarisk metalrockare? Growl är svaret! Under kursen får du lära dig grunderna i growls tekniker och uttryck. Kursen innefattar även rensång, röstvård, skalövningar och uppvärmningar.

Lär dig grunderna i att kunna sjunga som de moderna hårdrocks och metalsångarna. Vi går igenom teknikerna för growl, skrik och vrål. men självfallet tittar vi även på rensång, röstvård, skalövningar och uppvärmningar. Har du någonsin varit nyfiken på hur även du skulle kunna låta som ett argt och hatfyllt monster är den här kursen för dig!

Vem kan gå kursen?
Kursen vänder sig dels till dig som inte har några grundläggande kunskaper, men också till dig som har tidigare erfarenhet men vill börja från början.

Mål
Att våga sjunga, att utvecka och hitta din röst och bli trygg i den och inte minst att ha roligt med sång!

Kursinnehåll
Med andningsövningar, lekfulla rösttekniker och kroppsövningar får ni hjälp att hitta er unika röst. Ni får lära dig att gestalta olika känslor via sångröst och ljud.

Kursupplägg
Kursen går en gång i veckan under 9 veckors tid. Totalt 9 studietimmar. Gruppundervisning, max 8 personer.Kursuppehåll vecka 9 (sportlov) samt vecka 15. (Påsklov)

Litteratur/material
Kurslitteratur ingår ej i kursavgiften. Vilket materiat som används på kursen meddelas i kallelsen eller fakturan. Läraren använder sig också av extramaterial för att göra undervisningen omväxlande och stimulerande

Fortsättningsmöjligheter
Alla våra kurser erbjuder fortsättningsnivåer. Vår ambition är att du skall få samma tid, lärare och lokal på din fortsättningskurs som du hade tidigare. För dig som vill utveckla din sång mer personligt så finns det individuella kurser där vi arbetar med de tekniker, stilar och låtar du är intresserad av.

Kursledare

Demian Andersen

Har du frågor?

Kontakta
Kundtjänst i Södertälje
info.sodertalje@folkuniversitetet.se

Kontakta mig

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Boka nu!

Plats
Storgatan 3, 15172 SÖDERTÄLJE
Kursstart
12 feb 2020
Slutdatum
22 apr 2020
Antal veckor
9 veckor
Tid kvar till startdatum:
65 dagar
Tider
On 19:30 - 20:30
Studietimmar
9
(En studietimme är 45 minuter)
Tillfällen
9 st
Arr nr.
1043882
Platser kvar
Ja
Pris
1 650 kr

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Språktest/Language test

Gör ett webbaserat språktest och testa dina språkkunskaper online. /Web-based language test. 

Samarbetspartners

Folkuniversitetet i Södertälje samarbetar med flera föreningar och aktörer runt om i Södertälje. Här kan du läsa mer om våra samarbetspartners.

Våra samarbetspartners