After beach gitarr SOMMARKURS v26-28

Brukar du och dina vänner sitta och sjunga tillsammans, har du haft lust att dra några låtar på festen för att höja stämningen? Här får du med några enkla ackord lära dig att spela låtar som passar lika bra på stranden som på festen.

Inga förkunskaper behövs.

Kursinnehåll och upplägg

Vi spelar i grupp med upp till 8 deltagare. Du får lära dig grunderna i ackordsspel och att kombinera sång och gitarrspel. Vi anpassar låtval efter gruppens önskemål. Prata gärna med din kursledare om du har speciella önskemål.

Utrustning

Ta med egen gitarr till varje lektion. Spela gärna in lektionerna samt ta med anteckningsblock och penna för egna noteringar. Vilken gitarr som passar för respektive elev är väldigt individuellt. Nylonsträngade gitarrer används oftast mer för klassisk gitarr, men du väljer själv om du vill använda stålsträngad eller nylonsträngad gitarr.

Fortsättningsmöjligheter

Prata med din kursledare om vilken kurs och nivå som passar dig bäst efter avslutad kurs. Vi har flera olika nivåer att välja på där du kan utveckla ditt gitarrspelande och på våra individuella kurser arbetar du med de tekniker, stilar och låtar du är intresserad av.

Devrim Aydin Sedan 1998 har Devrim Aydin undervisat i akustisk gitarr, elgitarr, elbas och piano samt musikteori, gehör och notläsning. Läs mer om Devrim Aydin

Kundtjänst i Stockholm
direkt@folkuniversitetet.se

Boka nu!

Kungstensgatan 45, 11359 STOCKHOLM
24 jun 2019
Slutdatum
10 jul 2019
Antal veckor
3 veckor
Tid kvar till startdatum:
95 dagar
Må 19:10 - 20:40
On 19:10 - 20:40
(En studietimme är 45 minuter)
6 st
1 450 kr

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Språktest/Language test

Gör ett webbaserat språktest och testa dina språkkunskaper online. /Web-based language test.

Samarbetspartners

Folkuniversitetets studieservice samarbetar med flera föreningar och aktörer i Stockholm.

Våra samarbetspartners