Sök Meny

Sök kurser & utbildningar

Individuell undervisning Gitarr

Individuell undervisning Gitarr

Folkuniversitetet erbjuder individuell undervisning i gitarr. Det är ett alternativ som passar bra för dig som vill satsa mer intensivt på ditt musicerande under en termin. Utöver detta finns individuell undervisning i elgitarr, elbas, piano och sång.

Kursupplägg och avgifter

Våra populära pedagoger är välutbildade och skräddarsyr kursen efter din nivå samt behov och önskemål - allt för att du ska utvecklas så mycket som möjligt under terminens gång.

Undervisningen pågår förslagsvis i 8 veckor och du väljer själv om lektionerna ska vara 30 eller 45 minuter långa. Priset för 30 minuters lektioner är 2500 SEK och för 45 minuters lektioner 3200 SEK. För barn 5-10 år erbjuder vi även 20 minuters lektioner för 1995 SEK, upplagda på 10 gånger. Du kan även välja delbetalning för att dela upp kursavgiften i två separata fakturor.

Anmälan

Anmälan görs till Hannele på telefon 08-550 949 35. Där bokar du in en tid som passar dig och din lärare och som du sedan har varje vecka under terminen. Observera att anmälan är bindande.

Kursledare

Janne Pettersson Janne har hållit på med musik sedan 70-talet, dels genom att spela i olika typer av band och genom en folkhögskoleutbildning i jazz- och bluesimprovisation. Körsång har... Läs mer om Janne Pettersson

Har du frågor?

Kontakta
Hannele Koski
hannele.koski@folkuniversitetet.se

Kontakta mig

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Boka nu!

Plats
Hospitalsgatan 11, 61132 NYKÖPING
Kursstart
Löpande kursstart
Antal veckor
8 veckor
Tillfällen
8 st
Arr nr.
1011551
Platser kvar
Ja
Pris
2 500 kr

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Språktest/Language test

Gör ett webbaserat språktest och testa dina språkkunskaper online. /Web-based language test. 

Samarbetspartners

Folkuniversitetet i Södertälje samarbetar med flera föreningar och aktörer runt om i Södertälje. Här kan du läsa mer om våra samarbetspartners.

Våra samarbetspartners