Sök Meny

Sök kurser & utbildningar

Danslägret, gruppen för 11 år

Danslägret, gruppen för 11 år

Häng med på Folkuniversitetets årliga dansläger, fem dagar i augusti fulla med dans, nya vänner och en avslutande uppvisning för alla närstående. Danslägret består i år av sex grupper baserade på ålder. Här bokar du som är 11 år din plats i aktuell grupp.

Välkommen till vår dansstudio

Folkuniversitets dansläger innehåller inte några övernattningar. Men dagtid bjuder vi in dig som är 11-14 år och har grundläggande danskunskap till inspiration och utvecklande med massor av dans, under några härligt intensiva dagar. Du kommer få prova flera olika stilar så som bland annat Street, Jazz och Modern dans. Tillsammans med våra danslärare kommer du öva teknik, koordination och musikalitet. Vi avslutar danslägret med en gemensam föreställning på eftermiddagen fredagen den 9 augusti.

Danslägret består i år av sex grupper där du bokar din plats utifrån ålder. Grupperna för deltagare 11-14 år kommer växelvis jobba med fyra av Dansstudions lärare och träffas dagtid (ca kl 10-17). Grupperna för deltagare 15-20 år kommer istället att träffas kvällstid (ca kl 18-20:30) och få arbeta växelvis med två lärare. Utskrivna tider är ungefärliga. I den avslutande uppvisningen är alla med tillsammans och närstående bjuds in för att se vad vi jobbat med under veckan.

Observera att det inte serveras lunch eller mellanmål. Du tar själv med dig matlåda, dryck och mellanmål. Micro och kylskåp finns. Mat innehållande nötter eller jordnötter får ej medtas.

Vårt mål och förhoppning med danslägret är att du ska få komma för att träffa nya vänner med samma intresse för dans och få prova flera av de dansstilar vi erbjuder i vår dansstudio. Alla deltar efter egen förmåga och vi har inga prestationsmål annat än att du ska ha roligt och inspireras i din dansutveckling. All dansundervisning hålls dock på fortsättningsnivå och du behöver grundläggande kunskap och erfarenhet inom dans för att kunna delta.

Målgrupp

Den här gruppen är för dig som är 11 år.

Gruppen ingår tillsammans med tre andra grupper i danslägret dagtid för deltagare 11-14 år.

Förkunskaper

All danslägrets undervisning hålls på Fortsättningsnivå (F).

Grundläggande förkunskaper i teknik och motsvarande 2-3 terminers erfarenhet inom dans krävs. Vi jobbar med fördjupad dansteknik och kroppsförståelse, med inspiration och utveckling.

Kursledare

Kia Järnåsen
Sigrid Larsson
Kalle Eriksson

Har du frågor?

Kontakta
Kundtjänst i Linköping
info.linkoping@folkuniversitetet.se

Kontakta mig

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Boka nu!

Plats
S:t Larsgatan 44, 58223 LINKÖPING
Kursstart
5 aug 2019
Slutdatum
9 aug 2019
Antal veckor
1 veckor
Tid kvar till startdatum:
39 dagar
Tider
Må 10:00 - 17:00
Ti 10:00 - 17:00
On 10:00 - 17:00
To 10:00 - 17:00
Fr 10:00 - 17:00
Tillfällen
5 st
Arr nr.
1011031
Platser kvar
Ja
Pris
1 300 kr

Svenska från dag 1

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Senioruniversitetet i Linköping

Senioruniversitetets aktuella program