Barndans 2-3 år, med förälder

Engagera dig i dans tillsammans med ditt barn. Genom lekar smyger lärare Annika Samuelsson in träning för barnens dans- och rörelseutveckling. Du som vuxen deltar aktivt och får god träning i styrka, rörlighet och balans samtidigt som du stöttar och inspirerar ditt barn med dansglädje.

Innehåll

Vi jobbar med en mix av sång-, rytm- och danslekar där du som vuxen för chansen att engageras och inspireras tillsammans med ditt barn på dansgolvet. Vi lägger stor betoning på dansglädjen och vi låter alltid leken ta plats vid våra träffar. Mellan skratt och lek smyger sig moment viktiga för barnens dans- och rörelseutveckling in. Övningarna är även många gånger utformade för att ge dig som vuxen deltagare god träning i styrka, rörlighet och balans. Vi vuxna deltar aktivt och finns där för att ansvara för, stötta och inspirera barnen.

OBS: Du som vuxen bokar in dig på kursen. Vid bokning uppger du som vuxen dina uppgifter. Bokningen gäller för dig och ett barn. Du kan ange barnets namn i meddelandefältet. Både du och barnet behöver ha kläder ni kan röra er fritt i. På fötterna har vi halksockor eller liknande (alternativt är barfota). Se till så att barnet inte har för varma kläder och medtag vattenflaska.

Kursen har uppehåll för höstlov (v.44).

Kursen riktar sig till vuxna med barn som är 2-3 år.

Annika Samuelsson

Kundtjänst i Linköping
info.linkoping@folkuniversitetet.se

Boka nu!