Balettrepertoar 16 år+ M6/M7 Scen Ane-Marie Barbut

För dig som vill lära dig repertoar från de stora klassiska 1800-tals baletterna som visas på teatrar världen över.

Du kommer att få arbeta med instudering av koreografi och tolkning av stil och känsla. Du behöver ha gedigna förkunskaper i balett och vara vältränad och bör komma ordentligt uppvärmd till lektionerna. Alla lärare undervisar i sin individuella stil.

Scenkurs innebär att du medverkar vid en föreställningshelg i slutet av terminen. Alla deltagare på kursen uppträder på fyra föreställningar totalt under helgen: en föreställning på lördagen och tre föreställningar på söndagen. Lördagsföreställningen sker kl. 18.00. Första söndagsföreställningen sker kl.14.00, den andra kl. 16.00 och den tredje 18.00. Dessutom ingår ett genrep på lördagen kl. 16.00.
Föreställningshelgen sker vecka 19 eller 20. Samtliga föreställningar äger rum på Scen Studio Fyra på Balettakademien.
På en scenkurs är det extra viktigt med närvaron. Koreografirepetitioner inför föreställningarna ingår i kursen och sker under ordinarie lektionstid. Ljusrepetition, det är då vi sätter ljuset till varje dansnummer, sker fredag eller lördag samma helg som din föreställningshelg. Ljus- och genrep ligger alltså utanför ordinarie lektionstid.
Till föreställningen har vi tillgång till vårt kostymförråd samt en ljud- och ljustekniker.

Förkunskaper: M6/M7, flera års förkunskaper, för dig som dansar flera gånger i vecka.Kursen är för ungdomar från 16 år och vuxna.

Ane-Marie Barbut

Kundtjänst Balettakademien i Stockholm
balettakademien@folkuniversitetet.se

Boka nu!

26 jan 2019
Slutdatum
11 maj 2019
Antal veckor
14 veckor
Tid kvar till startdatum:
4 dagar
Lö 13:00 - 14:30
(En studietimme är 45 minuter)
14 st
4 150 kr

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Språktest/Language test

Gör ett webbaserat språktest och testa dina språkkunskaper online. /Web-based language test.

Samarbetspartners

Folkuniversitetets studieservice samarbetar med flera föreningar och aktörer i Stockholm.

Våra samarbetspartners