Cecilia Palm

Cecilia Palm is Folkuniversitetets Secretary-General. She coordinates the internal work and represents Folkuniversitetet externally.

Title: Secretary General

Cecilia Palm coordinates Folkuniversitetet's common issues through the principals' committee. She is the presenter of the Board, Förbundsstyrelsen. She also leads the work at the National Office.

She represents Folkuniversitetet in outside agencies such as the Adult Education Association, Folkbildningsförbundet, and and towards the Adult Education Council, Folkbildningsrådet.

Much of her work is about representing Folkuniversitetet, both nationally and internationally. She participates in conferences, leads debates and works with advocacy. It is also her responsibility to supervise the use of government grants.

Kontaktinformation:

Telefon: 08-679 29 51

Det verkar som att något blev fel.

Jag samtycker till att ifyllda personuppgifter används för att kontakta mig

Tack för visat intresse, vi kontaktar dig inom kort!

© 2019 Folkuniversitetet. Alla rättigheter reserverade.

Om webbplatsen Personuppgifter, GDPR Organisationsnummer