Sök Meny
Kulturarrangemang och föreläsningar

Kulturarrangemang och föreläsningar

Ett kulturarrangemang är öppet för alla och ska bidra till att skapa delaktighet, upplevelse och eftertanke. Har du en idé? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Vad är ett kulturarrangemang?

Ett kulturarrangemang är ett framträdande inför publik som ska vara öppet för alla. Det kan till exepmel vara ett musik- eller dansframförande, en föreläsning, filmvisning eller konstutställning. Om du eller din förening vill arrangera ett kulturarrangemang i samarbete med Folkuniversitetet kan vi vara ett stöd i arrangörskapet.

Att starta ett kulturarrangemang
Kulturarrangemang sker inför publik och ska bidra till att skapa delaktighet, upplevelse och eftertanke. Att komma igång med ett kulturarrangemang är enkelt. Kontakta Folkuniversitetet och berätta om det ni planerar!

Att marknadsföra arrangemanget
Använd Folkuniversitetets logotyp. Det ska framgå vid marknadsföringen att Folkuniversitetet är samarrangör (t.ex. genom logotyp på programblad, affisch eller Facebookevent).

Fyll i en kulturrapport
I samband med arrangemanget fyller ni i en kulturrapport och skickar den till Folkuniversitetet. Skicka även med kvitton för eventuella kostnader i samband med arrangemanget om ni vill få ekonomisk ersättning.

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Prenumera på vårt nyhetsbrev

Kontakta oss på Folkbildningsavdelningen!

Gabriella Åström, 023-661 54 62

Studieservice, öppen kursverksamhet musik

Sofia Möller Skog, 023-661 54 55

Studieservice, öppen kursverksamhet

Maud Svensson, 023-661 54 53

Studieservice, öppen kursverksamhet