Sök Meny
Här finns vi i Dalarna

Här finns vi i Dalarna

Vi erbjuder företagsutbildning runt om i Dalarna. Dessutom kan du starta din egen studiecirkel var som helst i Dalarna.

Avesta

Folkuniversitetet har kursverksamhet ihela Dalarna. I Avesta anordnar vi studiecirklar, genomför utbildningsuppdrag, arrangerar och medverkar vid kulturarrangemang och föreläsningar inom många områden. Vi finns här för både privatpersoner och företag.

Borlänge

I Borlänge kan vi erbjuda olika kurser inom konst, som måleri, akvarell eller akryl. Vi arrangerar även en del kulturarrangemang.

Falun

Här i Falun har Folkuniversitetet Dalarna sitt kontor. Vi finns här för både privatpersoner och företag.Vi anordnarstudiecirklar, genomför utbildningsuppdrag, bedriver YH-utbildningar, arrangerar och medverkar vid kulturarrangemang och föreläsningar inom många områden.

Gagnef

Folkuniversitetet har kursverksamhet ihela Dalarna. I Gagnefanordnar vi studiecirklar, genomför utbildningsuppdrag, arrangerar och medverkar vid kulturarrangemang och föreläsningar inom många områden. Vi finns här för både privatpersoner och företag.

Hedemora

Folkuniversitetet har verksamhet ihela Dalarna. I Hedemora anordnar vi studiecirklar, genomför utbildningsuppdrag, arrangerar och medverkar vid kulturarrangemang och föreläsningar inom många områden. Vi finns här för både privatpersoner och företag.

Leksand

Folkuniversitetet har kursverksamhet i hela Dalarna. I Leksand anordnar vi studiecirklar, genomför utbildningsuppdrag, arrangerar och medverkar vid kulturarrangemang och föreläsningar inom många områden. Vi finns här för både privatpersoner och företag.

Ludvika

Folkuniversitetet har kursverksamhet i hela Dalarna.

Malung-Sälen

Folkuniversitetet har kursverksamhet i hela Dalarna. I Malung anordnar vi studiecirklar, genomför utbildningsuppdrag, arrangerar och medverkar vid kulturarrangemang och föreläsningar inom många områden. Vi finns här för både privatpersoner och företag.

Mora

Folkuniversitetet har verksamhet ihela Dalarna. I Mora anordnar vi studiecirklar, genomför utbildningsuppdrag, arrangerar och medverkar vid kulturarrangemang och föreläsningar inom många områden. Vi finns här för både privatpersoner och företag.

Orsa

Folkuniversitetet har kursverksamhet i hela Dalarna. IOrsa anordnar vi studiecirklar, genomför utbildningsuppdrag, arrangerar och medverkar vid kulturarrangemang och föreläsningar inom många områden. Vi finns här för både privatpersoner och företag.

Rättvik

Folkuniversitetet har verksamhet i hela Dalarna. I Rättvik anordnar vi studiecirklar, genomför utbildningsuppdrag, arrangerar och medverkar vid kulturarrangemang och föreläsningar inom många områden. Vi finns här för både privatpersoner och företag.

Smedjebacken

Folkuniversitetet har verksamhet i hela Dalarna.

Säter

Folkuniversitetet har kursverksamhet i hela Dalarna. ISäter anordnar vi studiecirklar, genomför utbildningsuppdrag, arrangerar och medverkar vid kulturarrangemang och föreläsningar inom många områden. Vi finns här för både privatpersoner och företag.

Vansbro

Folkuniversitetet har kursverksamhet i hela Dalarna. IVansbro anordnar vi studiecirklar, genomför utbildningsuppdrag, arrangerar och medverkar vid kulturarrangemang och föreläsningar inom många områden. Vi finns här för både privatpersoner och företag.

Älvdalen

Folkuniversitetet har verksamhet ihela Dalarna. I Älvdalen anordnar vi studiecirklar, genomför utbildningsuppdrag, arrangerar och medverkar vid kulturarrangemang och föreläsningar inom många områden. Vi finns här för både privatpersoner och företag.

Har du frågor?

Kontakta
023-140 90
info.falun@folkuniversitetet.se

Kontakta mig

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Prenumera på vårt nyhetsbrev

Musikkällaren