Här har vi också verksamhet

Alvesta

Folkuniversitetet bedriver studie- och kulturverksamhet i samverkan med det lokala kulturlivet i Alvesta kommun.

Lessebo

Folkuniversitetet bedriver studie- och kulturverksamhet i samverkan med det lokala kulturlivet i Lessebo kommun.

Ljungby

Folkuniversitetet bedriver studie- och kulturverksamhet i samverkan med det lokala kulturlivet i Ljungby kommun.

Markaryd

Folkuniversitetet bedriver studie- och kulturverksamhet i samverkan med det lokala kulturlivet i Markaryds kommun.

Tingsryd

Folkuniversitetet bedriver studie- och kulturverksamhet i samverkan med det lokala kulturlivet i Tingsryd kommun.

Uppvidinge

Vi bedriver studie- och kulturverksamhet i samverkan med det lokala kulturlivet i Uppvidinge kommun.

Älmhult

Folkuniversitetet bedriver studie- och kulturverksamhet i samverkan med det lokala kulturlivet i Älmhults kommun.

Vilken språknivå ska jag välja?

Våra språkkurser är indelade i sex nivåer.

Läs mer om vilken nivå som passar dig!

New in Sweden?

Do you want to learn Swedish for free? Do you want to start working as soon as possible? Whether you moved to Sweden for asylum, work or a loved one, we will help improve your Swedish.

More about life in Swedish

Prenumerera på nyhetsbrevet!

Ort
(Falkenberg, Halmstad, Helsingborg, Kalmar, Karlskrona, Kristianstad, Lund, Malmö eller Växjö)
E-postadress

Behöver du hjälp?

Hör av dig till oss så hjälper vi dig att hitta rätt kurs eller nivå.
info.vaxjo@folkuniversitetet.se
Tel: 0470-144 20