Sök Meny
Intervju med Carola Larsson

”Det krävs proffs för att lyckas”

Strax innan jul blev Carola Larsson klar med utbildningen Diplomerad Eventkoordinator. Vi passade på att fråga henne hur hon ser på utbildningen och vad hon lärt sig under terminen.

Hej Carola, berätta lite om vem du är och vad du gör idag?
– Hej! Jag jobbar sedan 15 år tillbaka som Marknadskoordinator på Hondas nordiska huvudkontor i Malmö. Under hösten har jag pendlat med tåg från Malmö till Stockholm på måndagar och onsdagar för att kunna gå denna utbildning. Det har fungerat tack vare att utbildningen är förlagd till eftermiddagarna.

Vad är det bästa med utbildningen?
– Utbildningen håller en hög nivå och jag har fått en bred kunskap om evenemang. Upplägget med föreläsningar av huvudläraren kombinerat med gästföreläsare som alla är experter inom olika områden, i kombination med studiebesök, har gett mig de bästa förutsättningarna.

Vad är det viktigaste du har lärt dig hittills?
– En viktig insikt jag fått är att man omöjligt kan veta allt om allting i ett eventsammanhang. Att anlita och lita på experter inom t ex säkerhet är viktigt. Evenemang i olika former är inget man sköter med vänsterhanden. Det krävs proffs för att lyckas!

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Språktest/Language test

Gör ett webbaserat språktest och testa dina språkkunskaper online. /Web-based language test. 

Samarbetspartners

Folkuniversitetets studieservice samarbetar med flera föreningar och aktörer i Stockholm.

Våra samarbetspartners