Sök Meny
”Det roligaste är när vi har dansföreställning.”

”Det roligaste är när vi har dansföreställning.”

Vanessa Halef älskar att dansa och det har hon gjort sedan hon började på sin första kurs som femåring. Idag är hon tolv år och när hon inte går i skolan så är dans det stora intresset. Drömmen är att få jobba med dans och favoritstilen är jazz.

Varför började du just med dans?
− Det var mina föräldrar som först ville att jag skulle dansa och anmälde mig till en av Folkuniversitetets kurser. Sedan har jag fortsatt för att det är så kul! Jag gillar att röra på mig och hemma håller jag jämt på att dansa.

Vad är roligast med att dansa?
− Det roligaste är när vi har föreställning och får visa upp vad vi lärt oss för våra föräldrar. Innan föreställningen kan det vara lite nervöst, men så fort vi börjar att dansa så brukar det gå bra. När jag började dansa så kände jag ingen annan i gruppen men nu har jag fått nya kompisar vilket också är kul.

Har du gått några andra kurser på Folkuniversitetet?
− Jag har gått kurs i både konst, balett och jazz men jazzen är min favoritkurs.

Vad vill du bli när du blir stor?
− Jag skulle vilja jobba med dans och bli en känd dansare eller artist. Annars skulle jag vilja bli advokat, det tycker jag verkar vara ett bra jobb.

 

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Språktest/Language test

Gör ett webbaserat språktest och testa dina språkkunskaper online. /Web-based language test. 

Samarbetspartners

Folkuniversitetet i Södertälje samarbetar med flera föreningar och aktörer runt om i Södertälje. Här kan du läsa mer om våra samarbetspartners.

Våra samarbetspartners