Sök Meny
Tre personer i samarbete

Malmö kultur, samhälle

Starta en studiecirkel med några vänner, så kan ni lära av och med varandra och hitta nya vägar framåt. Vi på Folkuniversitetet i Malmö kan stötta er med bland annat lokaler och material.

Oavsett om ni vill diskutera samhällsfrågor, sända radio, odla, anordna event, sticka, lära er screentryck eller ett nytt språk så kan ni kontakta oss. Alla intressen och ambitionsnivåer är välkomna – det spelar ingen roll om ni är ett galleri, ateljékollektiv eller en liten grupp som målar för att ni tycker det är roligt. I en studiecirkel är det gruppen som styr – här finns ingen specifik lärare utan en grupp människor som delar med sig av sina kunskaper för att utvecklas tillsammans.

Har ni en studiecirkel hos oss på Folkuniversitetet har ni möjlighet att få ersättning för vissa utlägg så som lokalhyra, förbrukningsmaterial, resor och studiebesök eller så kan ni låna lokaler som passar er verksamhet. Vi utgår ifrån era behov. Våra samarbeten har även tillgång till vårt förråd av teknisk utrustning med bland annat ljudanläggningar, kameror, projektorer och symaskiner.

Då vi jobbar med många olika grupper och föreningar har vi ett stort och brett kontaktnätverk som våra samarbeten kan dra nytta av. Det finns även möjlighet att marknadsföra er i våra kanaler.

Vill ni anordna en föreläsning eller kulturarrangemang som till exempel en utställning eller filmvisning? Starta en arrangörscirkel under planeringsarbetet! Ni kan också rapportera kulturarrangemanget hos oss och på så sätt få hjälp med till exempel marknadsföringen.

Låter det som att en studiecirkel skulle vara något för er – hör av er till oss! Vi pratar gärna om hur ett samarbete skulle kunna se ut och fungera för just er grupp!

Har du frågor?

Kontakta
040- 691 83 55
maria.lindvall@folkuniversitetet.se

Kontakta mig

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila