Sök Meny

Malmö film, foto

Är ni en grupp med ett intresse för film eller foto? Genom att starta en studiecirkel hos oss på Folkuniversitetet i Malmö kan ni få stöd och hjälp i ert arbete.

Relaterad information

Om ni t.ex. vill göra ett fotoprojekt, lära er kamerateknik, filma och klippa, titta på och diskutera film, anordna en utställning eller filmvisning – hör av er till oss! Alla intressen och ambitionsnivåer är välkomna. Det spelar ingen roll om ni är ett galleri, en fotoförening eller en filmintresserad grupp som träffas hemma i soffan. Ni som grupp styr själva vilket ämne ni vill jobba med tillsammans. Det som kännetecknar en studiecirkel är att alla kan bidra genom sitt engagemang och sin kunskap.

Vi på Folkuniversitetet kan hjälpa er att komma igång med er studiecirkel och stötta under cirkelns gång. Ni kan dessutom få ersättning för vissa utlägg så som lokalhyra, förbrukningsmaterial, resor och studiebesök. Har ni ett samarbete med oss har ni en möjlighet att låna utrustning ur vårt stora teknikförråd. Här finns bl.a. systemkameror med videofunktion, blixtar, projektor och duk. Finns det behov av andra saker så välkomnar vi idéer och vem vet, vi kan kanske ordna fram något!

Vi samarbetar med både fria grupper, föreningar och galleri runt om i Malmö. Vi kan hjälpa er cirkel att komma i kontakt med rätt personer i våra nätverk eller tipsa om lokaler.
Planerar ni en utställning eller workshop – kontakta oss så hittar vi sätt att samarbeta! Ni kan t.ex. låna utrustning och marknadsföra arrangemanget i våra kanaler.

Ta första steget och hör av er till oss!

Zlata jobbar med musik på Folkuniversitetet i Malmö.

Zlata Wolim

Zlata jobbar med musik på Folkuniversitetet i Malmö.

Har du frågor?

Kontakta
040-691 83 66
zlata.wolim@folkuniversitetet.se

Kontakta mig

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila