Sök Meny

Öppen Scen

Vår idé med Öppen Scen är att möjliggöra en plats där MusikhusetMalmö tillhandahåller en scen för alla som älskar att uppträda eller att njuta av live-musik framförd av artister, musiker, låtskrivare och andra scenkonstnärer, men även en plats där man kan nätverka med andra

Vi har ljud, ljus, scen och ljudtekniker - Du/Ni fyller det med innehåll! Sång, dans, teater, musik, poesi . You name it - fantasin har inga gränser!

Är det första gången du står på scen eller har gjort det flera gånger? Det spelar absolut ingen roll! 
Alla som deltar får stöd av varandra och de som finns på plats. Räds inte att bjuda in mamma, pappa, syster, bror, flick/pojkvän, mor/far/svärföräldrar, ex, kollega, kompisar, grannar - äsch ni fattar, folk ni känner och som ni vet skulle bli jätteglada över att se & höra er. Ju fler vi är desto större stöd och roligare att uppträda

Öppen Scen anordnas av Musikhusets Crew

Plats: Restaurangen Arbenesa – Lorensborgstorget, Malmö
Dagar: Sista onsdagen i månaden (29/3, 26/4, 31/5).
Tid: 18:00-22:00 

Maila anmälan till: musikhusetmalmo@folkuniversitetet.se

I anmälan skall det framgå vilka behov ni har (rent tekniskt) och en kort presentation av vem/vilka ni är och vad ni tänker framföra. 

I nödfall går det även att anmäla sitt intresse på plats om man inte har några särskilda krav och i mån av plats. 

Är det musik du/ni kommer framföra? Kom ihåg att alla genrer är välkomna! Klassiskt, pop, rock, hiphop, folkmusik... Öppen scen är till för alla stilar och uttrycksformer.

Zlata jobbar med musik på Folkuniversitetet i Malmö.

Zlata Wolim

Zlata jobbar med musik på Folkuniversitetet i Malmö.

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila