Sök Meny

Musikstudiecirklar i Malmö

Har ni ett band eller en musikgrupp i Malmö finns det en uppsjö av hjälp ni kan få från oss på Folkuniversitetet. Starta en studiecirkel så kan ni få tillgång till bl.a. replokaler och utrustning.

Relaterad information

Våra replokaler i Malmö finns på Musikhuset på Sofielund (Västanforsgatan 30).
Här har vi tre utrustade lokaler med trummor, gitarrförstärkare, basförstärkare och keyboard och PA. Band som inte har eller kan använda egen utrustning kan få tillgång till dessa lokaler. Vi har också en tyst replokal där man använder hörlurar och kan anpassa ljudet enbart i de egna lurarna för att få en behaglig repa. Det finns även möjlighet till en egen replokal även om trycket på dessa är högt. På Folkuniversitetet strävar vi efter att ha 50/50 i våra replokaler.
Vi har en egen Cubase-studio för inspelning med tekniker som våra band har tillgång till. Här finns allting från förstärkare till mikrofoner för inspelning.

Om ni har en egen replokal kan vi stötta på annat sätt. Det kan vara ersättning för olika kostnader så som replokalhyra, resor eller studiotid. Om ni har en spelning och behöver låna utrustning har vi PA-anläggningar i olika storlekar, mikrofoner, backline, ljus och annat som kan behövas till giget. Hör av er och berätta vad just ni behöver! Alla band är olika och har olika behov. Vi även har bandutbyte med olika städer och evenemang runt om i Sverige där våra band har möjlighet att vara med.

Vill ni anordna en egen konsert eller festival kan vi hjälpa till även här! Spelningar inför publik kan rapporteras som kulturarrangemang hos oss. Då har ni möjlighet att låna utrustning och marknadsföra er i våra kanaler.

Att vara musiker handlar inte enbart om att spela musik. Vi arrangerar föreläsningar och workshops som berör olika delar av musikbranschen.
Finns det något annat ni skulle tänkas behöva som inte räknats upp? Ring och fråga så kan vi hitta andra sätt att samarbeta på!

Zlata jobbar med musik på Folkuniversitetet i Malmö.

Zlata Wolim

Zlata jobbar med musik på Folkuniversitetet i Malmö.

Har du frågor?

Kontakta
040- 691 83 57
patrik.lindelof@folkuniversitetet.se

Kontakta mig

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Prenumerera på nyhetsbrev

E-postadress