Linjer och diplomutbildningar i Malmö och Lund

På Folkuniversitetet yrkes- och studieförberedande utbildningslinjer och diplomutbildningar får du möjlighet att arbeta fram arbetsprover eller komma vidare i karriären.

Diplomutbildningarna är omfattande och kräver en större studieinsats av dig som deltagare. Ofta ligger utbildningarna under två terminer, med en träff per vecka. Under utbildningens gång, eller i slutet av utbildningen, genomförs en tentamen och/eller ett projektarbete med betygen icke godkänd, godkänd och väl godkänd.

Vilken språknivå ska jag välja?

Våra språkkurser är indelade i sex nivåer.

Läs mer om vilken nivå som passar dig!

Prenumerera på nyhetsbrevet!

Ort
(Falkenberg, Halmstad, Helsingborg, Kalmar, Karlskrona, Kristianstad, Lund, Malmö eller Växjö)
E-postadress

New in Sweden?

Do you want to learn Swedish for free? Do you want to start working as soon as possible? Whether you moved to Sweden for asylum, work or a loved one, we will help improve your Swedish.

More about life in Swedish

Behöver du hjälp?

Hör av dig till oss så hjälper vi dig att hitta rätt kurs eller nivå.
E-post: kurser.syd@folkuniversitetet.se