Sök Meny
Våra utbildningar

Våra utbildningar

Folkuniversitetets företagsutbildningar kan erbjuda det mesta inom kompetensutveckling tack vare vårtstora nätverk av lärare och konsulter. Några exempel på våra mest efterfrågade utbildningsområden är ekonomi, språk, kommunikation, data och ledarskap.

Relaterade länkar

För dig som är intresserad av företagsanpassade utbildningar finns det två val: skräddarsydd kurs eller öppen kurs.

Skräddarsydda kurser

Skräddarsydda kurser innebär att innehållet är helt anpassat till deltagaren. Inlärningen blir mycket effektiv och kan ske i form av enskild undervisning (One2One), gruppundervisning eller seminarie. Deltagarna i en grupp kommer från samma företag vilket gör att läraren kan styra innehållet så att det passar just deras arbete. Om du vill veta mer om vårt undervisningsupplägg rekommenderar vi dig att ta kontakt med våra säljare.

Öppna kurser

Öppna kurser innebär att man läser tillsammans med deltagare från andra företag. Här är innehåll och upplägg bestämda genom fasta kursplaner och vi arbetar efter studiecirkelns pedagogik. Klicka på din ort under relaterade länkar.

Språk

I dagens globala samhälle blir specialanpassade utbildningar i språk viktigare för företag och organisationer. Folkuniversitetet har en lång erfarenhet av språkutbildningar och kan erbjuda olika inriktningarför affärsvärlden.

Ekonomi

Folkuniversitetet kan erbjuda utbildningar med stor variation och bredd inom ekonomiområdet.

Har du frågor?

Kontakta
042-38 56 00
info.sydvast@folkuniversitetet.se

Kontakta mig

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila