Sök Meny
Verksamhet i Jönköpingstrakten

Här har vi verksamhet

Här hittar du mer information om vad som händer på Folkuniversitetet i Gislaved, Gnosjö, Vaggeryd, Habo, Mullsjö och Värnamo.

Aneby

Du som bor i Aneby har möjlighet att delta i vår nya arbetsmarknadsutbildning Korta vägen, som vi gör på uppdrag av Arbetsförmedlingen. Kontakta din handläggare på Arbetsförmedlingen om du vill vara med.

Eksjö

På Folkuniversitetet väntar en ny värld av kunskap. Ta vara på de möjligheter som finns, det här är bara början.Varmt välkommen till oss!

Gislaved

Kom och utveckla din konstnärliga ådra, lär dig ett nytt språk eller gå en matlagningskurs. På Folkuniversitetet i Gislaved har vi kurser inom bland annat språk, konst, data, ekonomi, mat, hälsa och natur. Vilken är din favorit?

Gnosjö

Du som bor i Gnosjö har möjlighet att delta i Jobbgarantin, som vi gör på uppdrag av Arbetsförmedlingen. Kontakta din handläggare på Arbetsförmedlingen om du vill vara med.

Habo

Du som bor i Habo har möjlighet att delta i vår nya arbetsmarknadsutbildning Korta vägen, som vi gör på uppdrag av Arbetsförmedlingen. Kontakta Arbetsförmedlingen om du vill vara med.

Mullsjö

Du som bor i Mullsjö har möjlighet att delta i vår nya arbetsmarknadsutbildning Korta vägen, som vi gör på uppdrag av Arbetsförmedlingen. Kontakta din handläggare på Arbetsförmedlingen om du vill vara med.

Nässjö

Du som bor i Nässjö har möjlighet att delta i vår nya arbetsmarknadsutbildning Korta vägen, som vi gör på uppdrag av Arbetsförmedlingen. Kontakta din handläggare på Arbetsförmedlingen om du vill vara med.

Sävsjö

Du som bor i Sävsjö har möjlighet att delta i vår nya arbetsmarknadsutbildning Korta vägen, som vi gör på uppdrag av Arbetsförmedlingen. Kontakta din handläggare på Arbetsförmedlingen om du vill vara med.

Tranås

Du som bor i Tranås har möjlighet att delta i vår nya arbetsmarknadsutbildning Korta vägen, som vi gör på uppdrag av Arbetsförmedlingen. Kontakta din handläggare på Arbetsförmedlingen om du vill vara med.

Vetlanda

Du som bor i Vetlandahar möjlighet att delta i vår nya arbetsmarknadsutbildning Korta vägen, som vi gör på uppdrag av Arbetsförmedlingen. Kontakta din handläggare på Arbetsförmedlingen om du vill vara med.

Värnamo

Vi finns på Karlsdalsgatan 2. Välkommen att kontakta Jönköpingskontoret för samarbeten eller kursförfrågningar.

Har du frågor?

Kontakta
036-16 64 00
info.jonkoping@folkuniversitetet.se

Kontakta mig

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Sista minuten-kurser

Här hittar du vårt utbud av sista minuten-kurser med 25% rabatt. 

Till sista minuten-kurserna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Språktest/Language test

Gör ett webbaserat språktest och testa dina språkkunskaper online. /Web-based language test. 

Film

Kontakttolkutbildningen Konstateljén Kurser i hållbarhet för företag Skriv bättre i jobbet

Samarbetspartners

Vi samarbetar med olika föreningar och projekt i Jönköping, här kan du läsa om några av de samarbeten vi har just nu.

Våra samarbetspartners