Sök Meny
Intervju med Kristina Babarnyan

Intervju med Kristina Babarnyan

Jurist från Armenien.

− Varje person har vissa perioder av speciella prestationer under hans eller hennes liv. Jag hade också den typen av uppsving i mitt liv under 2014, när jag i september fick den unika chansen att komma och studera i detta underbara projekt.

− Under den första tidsperioden hade jag intrycket att sex månaders studier skulle vara en mycket lång tid. Men jag hade fel. Lektionerna var så intressanta och fullmatade, att jag inte kunde förstå hur snabbt tiden gick. Det är mycket svårt nu att ordna alla mina tankar, alla mina känslor och allt i en text. Korta vägen var en ny fas, en ny period för mina yrkesmässiga prestationer och karriär.

− Projektet var en ny chans, en ny möjlighet för mig att studera det svenska språket, att få nya kunskaper från de bästa specialisterna, att kommunicera med infödda talare, för att genomföra olika intressanta aktiviteter, dela personliga tankar, idéer, för att ibland göra misstag och att lära av mina personliga misstag. Jag fick tillfälle att bekanta mig med den svenska kulturen, litteratur, historia och traditioner. Det är av största vikt att nämna det faktum att Korta vägen gav mig en ny internationell miljö, där jag fick nya vänner.

− Jag vill tacka alla mina lärare, vänner och personalen på projektet för dessa stora och oförglömliga dagar och erfarenheter.

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Sista minuten-kurser

Här hittar du vårt utbud av sista minuten-kurser med 25% rabatt. 

Till sista minuten-kurserna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Språktest/Language test

Gör ett webbaserat språktest och testa dina språkkunskaper online. /Web-based language test. 

Film

Kontakttolkutbildningen Konstateljén Kurser i hållbarhet för företag Skriv bättre i jobbet

Samarbetspartners

Vi samarbetar med olika föreningar och projekt i Jönköping, här kan du läsa om några av de samarbeten vi har just nu.

Våra samarbetspartners