Här har vi också verksamhet

Bjuv

Folkuniversitetet bedriver studie- och kulturverksamhet i samverkan med det lokala kulturlivet i Bjuvs kommun.

Höganäs

Folkuniversitetet bedriver studie- och kulturverksamhet i samverkan med det lokala kulturlivet i Höganäs kommun. Välkommen!

Klippan

Folkuniversitetet bedriver studie- och kulturverksamhet i samverkan med det lokala kulturlivet i Klippans kommun.

Åstorp

Folkuniversitetet bedriver studie- och kulturverksamhet i samverkan med det lokala kulturlivet i Åstorps kommun.

Örkelljunga

Folkuniversitetet bedriver studie- och kulturverksamhet i samverkan med det lokala kulturlivet i Örkelljunga kommun.

Prenumerera mera!

Ort
(Falkenberg, Halmstad, Helsingborg, Kalmar, Karlskrona, Kristianstad, Lund, Malmö eller Växjö)
E-postadress

Södra folkhögskolan i Helsingborg

Inte läst färdigt gymnasiet? På Södra folkhögskolan i Helsingborg formar vi din utbildning tillsammans.

Ansök här