Här har vi också verksamhet

Bjuv

Folkuniversitetet bedriver studie- och kulturverksamhet i samverkan med det lokala kulturlivet i Bjuvs kommun.

Höganäs

Folkuniversitetet bedriver studie- och kulturverksamhet i samverkan med det lokala kulturlivet i Höganäs kommun. Välkommen!

Klippan

Folkuniversitetet bedriver studie- och kulturverksamhet i samverkan med det lokala kulturlivet i Klippans kommun.

Åstorp

Folkuniversitetet bedriver studie- och kulturverksamhet i samverkan med det lokala kulturlivet i Åstorps kommun.

Örkelljunga

Folkuniversitetet bedriver studie- och kulturverksamhet i samverkan med det lokala kulturlivet i Örkelljunga kommun.

Vilken språknivå ska jag välja?

Våra språkkurser är indelade i sex nivåer.

Läs mer om vilken nivå som passar dig!

New in Sweden?

Do you want to learn Swedish for free? Do you want to start working as soon as possible? Whether you moved to Sweden for asylum, work or a loved one, we will help improve your Swedish.

More about life in Swedish

Prenumerera på nyhetsbrevet!

Ort
(Falkenberg, Halmstad, Helsingborg, Kalmar, Karlskrona, Kristianstad, Lund, Malmö eller Växjö)