Sök Meny

Personalutbildning - för dig och dina medarbetare

Folkuniversitetet skräddarsyr utbildningar efter era behov och önskemål. Med hjälp av behovsinventering och testning anpassar vi utbildningen för er. Vi kan genomföra större utbildningsprojekt för er som har verksamhet över hela landet då vi finns på 60 orter i Sverige och vi har även samarbetspartner internationellt.

Relaterade länkar

Folkuniversitetets långa erfarenhet tillsammans med det breda utbudet har gjort oss till en av Sveriges största utbildningsanordnare. Vill du genomföra en specialkurs för din personal, individuellt eller i grupp?

Kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan göra för dig och ditt företag!

Våra utbildningsformer

  • Företagsanpassade utbildningar
  • Nivåbedömning / behovsinventering
  • Internationella diplom
  • Test inför anställning
  • Personalevents
  • Föreläsningar/Seminarier

Trygga din ekonomiska framtid

Trygga din ekonomi – ett av Sveriges största folkbildningsprojekt i modern tid? Finansinspektionen och Pensionsmyndigheten har gett Folkuniversitetet i uppdrag att öka kunskapsnivån hos svenskarna i privatekonomiska frågor. Detta sker genom utbildningar på arbetsplatsen.

Våra utbildningar

Folkuniversitetets företagsutbildningar kan erbjuda det mesta inom kompetensutveckling tack vare vårtstora nätverk av lärare och konsulter. Några exempel på våra mest efterfrågade utbildningsområden är ekonomi, språk, kommunikation, data och ledarskap.

Våra kunder

Issa Manglind, E.ON Sverige AB, har läst affärstyska på Folkuniversitetet, för Gisela Andersson. För att få en effektiv inlärning valde han att läsa enskilt med läraren. Vi ställde några frågor för att få veta vad han tyckte.

Har du frågor?

Kontakta
042-38 56 00
susanne.svensson@folkuniversitetet.se

Kontakta mig

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Prenumerera mera!

Namn
Ort
(Falkenberg, Halmstad, Helsingborg, Kalmar, Karlskrona, Kristianstad, Lund, Malmö eller Växjö)
E-postadress

Södra folkhögskolan i Helsingborg

Inte läst färdigt gymnasiet? På Södra folkhögskolan i Helsingborg formar vi din utbildning tillsammans.

Ansök här