Sök Meny
Föreläsningar och seminarier, Göteborg

Föreläsningar och seminarier

För den vetgirige finns inget slut. Vill du gymnastisera hjärnan, få inspiration och lära dig något nytt? Välkommen till Folkuniversitetet!

Fler föreläsningar:

Under våren presenterar Folkuniversitetet en rad intressanta föreläsningar med teman som hälsa, psykologi, demokrati och natur. Dessutom reder vi ut hur medvetande uppstår, lär oss mer om människor och maskiner och ställer oss frågan om hur det går i valet till EU-parlamentet.

En av våra viktigaste uppgifter är att öka intresset för all spännande forskning som görs vid universitet och högskolor runt om i Sverige. Och i resten av världen. Därför samarbetar vi med universitet och andra organisationer kring populärvetenskapliga föreläsningar som riktar sig till allmänheten. Det är vi stolta över, eftersom vi tror på kunskapens kraft att öppna dörrar, vidga våra vyer och föra oss samman.

De flesta av våra föreläsningar är kostnadsfria. På respektive föreläsningssida hittar du information om lokal och eventuella kostnader.

Välkommen!

Ladda ner vårens program (pdf)

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Studentrabatt 20%

Du som är medlem i en studentkår ansluten till Göteborgs förenade studentkårer (GSF) får 20% rabatt på en stor del av vårt öppna kursutbud.

Studentrabatt