Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Du är här:
Beställ

Beställ

Skriv in läromedlets namn, antal exemplar och faktura- respektive leveransuppgifter.

Fullständiga köpvillkor:

De priser som syns på vår webbplats är s.k. förlagsnettopriser (f-priser), det vill säga avtalspriser som gäller för återförsäljare, skolor och andra organisationer som bedriver organiserad utbildning. Är du privatperson kan du köpa våra böcker och andra läromedel i din lokala bokhandel eller beställa via någon av internetbokhandlarna (se exempel till höger).

Man kan dock om man är privatperson OCH DESSUTOM boende i utlandet köpa böcker direkt från oss och du betalar i så fall i förskott. Det är en speciell service till de av våra utlandskunder som inte kan handla via Bokus.com (som säljer till ett trettiotal länder). Vid försäljning till privatkunder är det cirkapriser – ett högre pris än återförsäljarpriset hos de flesta nätbokhandlare – som gäller och inte f-priser. Kontakta oss för prisuppgifter.

Obs! Man får tyvärr inte någon automatisk bekräftelse av sin beställning i nedanstående formulär.

Prislista (f-priser)
Här kan man ladda ner en aktuell prislista i pdf-format.

Beställningar
Folkuniversitetets förlag
Box 2116
220 02 Lund
Telefon: 046-14 87 20
E-post: order@folkuniversitetetsforlag.se

Besöksadress:
Skomakaregatan 8, 223 50 Lund

 

Gilla oss på Facebook!

Toggle module

Julstängt från 17 december

Toggle module

Pst! Snart är det jul. Om man vill ha böcker levererade innan nyår så måste vi få in beställningen senast klockan 12 nu på måndag (17 december 2018). Därefter stängs vårt lager för inventering. Beställningar tas därefter fortfarande emot men skickas inte förrän tidigast 4 januari 2018. God jul! 🎄

Bläddra i katalogen

Toggle module