Sök Meny
Boken om KV Konstskola

Boken om KV Konstskola

KV Konstskola firar 40-årsjubileum med en vackert illustrerad, inspirerande och läckert formgiven bok för den konst- och designintresserade.

Köp boken

Detta är boken om KV Konstskola.

Hur och när startade skolan en gång i tiden? Varför behövdes en skola som KV i Göteborg? Varifrån har skolan fått sitt namn? Vem var dess första rektor? Vilka lärare har jobbat på skolan genom åren? Vilka jobbar där idag? Och hur många elever har gått på KV? Vad är det alla minns?

De olika berättelserna ger en bild av KV Konstskolas 40-åriga historia som en av Göteborgs viktiga konstinstitutioner. Här finns även betraktelser om hur man bygger stilleben, om en modells vardag, om konstnärens inre kamp och om krusbärskaka. En vackert illustrerad, inspirerande och läckert formgiven bok för den konst- och designintresserade!

Väl mött i minnenas labyrinter!

  • ISBN: 978-91-85359-06-6
  • Utgivningsår: 2009
  • Bandtyp: Inbunden
  • Sidor: 112
  • Vårt pris: 199:-

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Hur beställer jag?

Privatkund/företag
Använd beställningsformuläret. Du kan även mejla din beställning. Vänligen ange namn, e-postadress och leveransadress. Du kan även köpa våra böcker hos din lokala bokhandel och Adlibris.

Bokhandel
Våra titlar är tillgängliga på Bokinfo.

Har du ett manus?

Har du skrivit en text som du vill få publicerad? Vi arbetar med utgivning av facklitteratur inom humaniora, vetenskap, språk och samhällsfrågor. Vi läser gärna ditt manus. Kontakta oss.