Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

×
Sök Meny
Du är här:
Yrkeshögskolan Folkuniversitetet Umeå

Yrkeshögskoleutbildningar i Umeå som leder till arbete

En yrkeshögskoleutbildning genom Folkuniversitetet ger dig professionell kompetens inom ett yrkesområde där efterfrågan på personal är stor. Representanter från företag och organisationer sitter med i YH-utbildningens ledningsgrupp och bidrar till att forma utbildningen.

Alla yrkeshögskoleutbildningar innehåller praktikperioder, LIA - lärande i arbete.

Folkuniversitetets YH-utbildningar i Umeå är studiemedelsberättigade. Som student på en YH-utbildning i Umeå har du möjlighet att söka studentbostad via Bostaden Umeå.

Välkommen till Folkuniversitetets yrkeshögskola!

Kontaktinformation:

Telefon: 090-71 14 15

katarina.martinsdotter-frohm@folkuniversitetet.se

Kontakta mig

Tack för visat intresse, vi kontaktar dig inom kort!

 • UMEÅ. Sverige har en liten hemmamarknad och är beroende av handel med omvärlden. Transportbranschen ställer höga krav på kundservice och effektiva leveranser. Växande internationell handel och skärpta miljökrav ställer krav på smarta logistiklösningar. Detta leder till en ökad efterfrågan på välutbildade speditörer.

  Internationell speditör

  UMEÅ. Sverige har en liten hemmamarknad och är beroende av handel med omvärlden. Transportbranschen ställer höga krav på kundservice och effektiva leveranser. Växande internationell handel och skärpta miljökrav ställer krav på smarta logistiklösningar. Detta leder till en ökad efterfrågan på välutbildade speditörer.

 • UMEÅ. Pågående utbildning. Ny ansökan februari 2017. Utbildningen Internationell säljare och marknadsförare ger dig en kompetens inom internationell B2B försäljning, digital kommunikation, e-handel, export, marknadsföring och projektledning.

  Internationell säljare och marknadsförare

  UMEÅ. Pågående utbildning. Ny ansökan februari 2017. Utbildningen Internationell säljare och marknadsförare ger dig en kompetens inom internationell B2B försäljning, digital kommunikation, e-handel, export, marknadsföring och projektledning.

 • UMEÅ. Tillgången till friskt vatten är avgörande för ett långsiktigt hållbart samhälle. Som VA-projektör är du hett eftertraktad på arbetsmarknaden och har möjlighet att jobba med spännande projekt och ny teknik både i Sverige och utomlands.

  VA-projektör

  UMEÅ. Tillgången till friskt vatten är avgörande för ett långsiktigt hållbart samhälle. Som VA-projektör är du hett eftertraktad på arbetsmarknaden och har möjlighet att jobba med spännande projekt och ny teknik både i Sverige och utomlands.

 • UMEÅ. Pågående utbildning. Applikationsutveckling för mobila enheter är en bransch i mycket snabb utveckling. Att arbeta som apputvecklare innebär mycket programmering där man ofta deltar i hela utvecklingsprocessen, från analys och design till programmering och test.

  Applikationsutvecklare för mobila enheter

  UMEÅ. Pågående utbildning. Applikationsutveckling för mobila enheter är en bransch i mycket snabb utveckling. Att arbeta som apputvecklare innebär mycket programmering där man ofta deltar i hela utvecklingsprocessen, från analys och design till programmering och test.

Se alla våra kurser i
Umeå

Folkuniversitetet Umeå

Toggle module

Mer information

Toggle module

VIll du ha mer information kontakta mig!

Katarina Martinsdotter-Frohm
090-711415
katarina.martinsdotter-frohm@folkuniversitetet.se

Toggle module

Yrkeshögskolan

Gilla oss på Facebook

Toggle module
Facebook

© 2016 Folkuniversitetet. Alla rättigheter reserverade.

Om webbplatsen Organisationsnummer