Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

×
Sök Meny
Du är här:
Yrkeshögskolan Folkuniversitetet Umeå

Yrkeshögskoleutbildningar i Umeå som leder till arbete

En yrkeshögskoleutbildning genom Folkuniversitetet ger dig professionell kompetens inom ett yrkesområde där efterfrågan på personal är stor. Representanter från företag och organisationer sitter med i YH-utbildningens ledningsgrupp och bidrar till att forma utbildningen.

Alla yrkeshögskoleutbildningar innehåller praktikperioder, LIA - lärande i arbete.

Folkuniversitetets YH-utbildningar i Umeå är studiemedelsberättigade. Som student på en YH-utbildning i Umeå har du möjlighet att söka studentbostad via Bostaden Umeå.

Välkommen till Folkuniversitetets yrkeshögskola!

Kontaktinformation:

Telefon: 090-71 14 15

katarina.martinsdotter-frohm@folkuniversitetet.se

Kontakta mig

Tack för visat intresse, vi kontaktar dig inom kort!

 • UMEÅ. Sverige har en liten hemmamarknad och är beroende av handel med omvärlden. Transportbranschen ställer höga krav på kundservice och effektiva leveranser. Växande internationell handel och skärpta miljökrav ställer krav på smarta logistiklösningar. Detta leder till en ökad efterfrågan på välutbildade speditörer.
Ansökan öppnar i februari 2017

  Internationell speditör

  UMEÅ. Sverige har en liten hemmamarknad och är beroende av handel med omvärlden. Transportbranschen ställer höga krav på kundservice och effektiva leveranser. Växande internationell handel och skärpta miljökrav ställer krav på smarta logistiklösningar. Detta leder till en ökad efterfrågan på välutbildade speditörer. Ansökan öppnar i februari 2017

 • UMEÅ. Ansökan öppnar februari 2017. 
Företagens ökade internationalisering skapar ett behov av kompetens inom internationell försäljning och marknadsföring. Utbildningen Internationell säljare och marknadsförare ger dig en kompetens inom B2B försäljning, e-handel, export, marknadsföring och projektledning.
 

  Internationell säljare och marknadsförare

  UMEÅ. Ansökan öppnar februari 2017.  Företagens ökade internationalisering skapar ett behov av kompetens inom internationell försäljning och marknadsföring. Utbildningen Internationell säljare och marknadsförare ger dig en kompetens inom B2B försäljning, e-handel, export, marknadsföring och projektledning.  

 • UMEÅ. Tillgången till friskt vatten är avgörande för ett långsiktigt hållbart samhälle. Som VA-projektör är du hett eftertraktad på arbetsmarknaden och har möjlighet att jobba med spännande projekt och ny teknik både i Sverige och utomlands.
Ansökan öppnar i februari 2017

  VA-projektör

  UMEÅ. Tillgången till friskt vatten är avgörande för ett långsiktigt hållbart samhälle. Som VA-projektör är du hett eftertraktad på arbetsmarknaden och har möjlighet att jobba med spännande projekt och ny teknik både i Sverige och utomlands. Ansökan öppnar i februari 2017

Se alla våra kurser i
Umeå

Folkuniversitetet Umeå

Toggle module

Mer information

Toggle module

VIll du ha mer information kontakta mig!

Katarina Martinsdotter-Frohm
090-711415
katarina.martinsdotter-frohm@folkuniversitetet.se

Toggle module

Yrkeshögskolan

Gilla oss på Facebook

Toggle module
Facebook

© 2017 Folkuniversitetet. Alla rättigheter reserverade.

Om webbplatsen Organisationsnummer