Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

×
Sök Meny
Du är här:
Yh i Umeå

Yh i Umeå

Folkuniversitetets yrkeshögskoleutbildningar i Umeå.

Myndigheten för yrkeshögskolan bidrar till att förse arbetslivet med rätt kompetens i rätt tid.

Ansök nu!

 • UMEÅ. Sverige har en liten hemmamarknad och är beroende av handel med omvärlden. Transportbranschen ställer höga krav på kundservice och effektiva leveranser. Växande internationell handel och skärpta miljökrav ställer krav på smarta logistiklösningar. Detta leder till en ökad efterfrågan på välutbildade speditörer.
Ansökan öppnar den 6 februari 2017

  Internationell speditör

  UMEÅ. Sverige har en liten hemmamarknad och är beroende av handel med omvärlden. Transportbranschen ställer höga krav på kundservice och effektiva leveranser. Växande internationell handel och skärpta miljökrav ställer krav på smarta logistiklösningar. Detta leder till en ökad efterfrågan på välutbildade speditörer. Ansökan öppnar den 6 februari 2017

 • UMEÅ.
Företagens ökade internationalisering skapar ett behov av kompetens inom internationell försäljning och marknadsföring. Utbildningen Internationell säljare och marknadsförare ger dig en kompetens inom B2B försäljning, e-handel, export, marknadsföring och projektledning.

  Internationell säljare och marknadsförare

  UMEÅ. Företagens ökade internationalisering skapar ett behov av kompetens inom internationell försäljning och marknadsföring. Utbildningen Internationell säljare och marknadsförare ger dig en kompetens inom B2B försäljning, e-handel, export, marknadsföring och projektledning.

 • UMEÅ. Tillgången till friskt vatten är avgörande för ett långsiktigt hållbart samhälle. Som VA-projektör är du hett eftertraktad på arbetsmarknaden och har möjlighet att jobba med spännande projekt och ny teknik både i Sverige och utomlands.
Ansökan öppnar den 6  februari 2017

  VA-projektör

  UMEÅ. Tillgången till friskt vatten är avgörande för ett långsiktigt hållbart samhälle. Som VA-projektör är du hett eftertraktad på arbetsmarknaden och har möjlighet att jobba med spännande projekt och ny teknik både i Sverige och utomlands. Ansökan öppnar den 6  februari 2017

Yrkeshögskola

Toggle module

VA-projektör

Toggle module

Internationell speditör

Toggle module

Internationell säljare och marknadsförare

Toggle module

Rätt kompetens

Toggle module

© 2017 Folkuniversitetet. Alla rättigheter reserverade.

Om webbplatsen Organisationsnummer