Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Folkuniversitetets gymnasium i Trollhättan

Folkuniversitetets gymnasium i Trollhättan

Välkommen till skolan mitt i händelsernas centrum. Vi är den internationella, högskoleförberedande skolan i det lilla formatet. Alla våra utbildningar har inslag av undervisning på engelska, våra elever får egna datorer, får resa utomlands tillsammans och erbjuds att ta Cambridge-diplomet som öppnar dörrarna för studier utanför Sverige. Här förbereds du för att ta steget ut i världen.

Folkuniversitetets Gymnasium är en skola med personlig atmosfär, belägen i kulturhuset i Trollhättans centrum med närhet till bibliotek, muséer, kommunikationer, caféer, affärer, högskola och mycket annat. Vi har tagit vara på det lilla formatet och vi sätter stort värde på trygghet och studiero. En mindre skola, med starkt elevinflytande och delaktighet, gör det lättare för oss att se alla.

Vi har tre program att välja mellan: samhäll, ekonomi och estet. Inom varje enskilt program finns också valbara inriktningar. Gemensamt för alla är att varje elev får en bred högskoleförberedande utbildning med internationell prägel, oavsett om du vill jobba med bild och formgivning, film och teater, samhälle och kultur eller ekonomisk och juridik.

Välkommen till en skola som förbereder dig för framtiden!

>Du kan även hitta Folkuniversitetets Gymnasium i Trollhättan’s kurser på gymnasium.se