Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Du är här:

Studiebesök hos Kährs golv

Kährs Golv ett intressant och viktiga företag i Nybro och regionen. Vi ska nu få möjlighet att från insidan se deras verksamhet och höra om företagens historia, utveckling och produktion.

Kährs Golv ett intressant och viktiga företag i Nybro och regionen. Vi ska nu få möjlighet att från insidan se deras verksamhet och höra om företagens historia, utveckling och produktion. Kährs med drygt 700 anställda har arbetat med trä i över 160 år och är idag en av de äldsta och mest innovativa tillverkarna av parkettgolv i världen. Kährs golv finns i bostäder, kontor, butiker, hotell, konserthus, teatrar och sportarenor i Europa, Asien och Amerika. Man levererar golv till över 70 länder. Tisdagen den 10 september 08.30 avgår bussen från Pressbyrån, Fiskaregatan (gamla bussterminalen) i Kalmar. Efter introduktion och fika börjar visningen på Kährs ca 09.30 och tar 2 till 2,5 timmar. Vi delas upp i två guidegrupper om max 20 deltagare vardera.
OBS! Lokalerna är mycket stora, och vi kommer att gå totalt ca 4,5 kilometer med trappor ibland. Under vandringen kan ingen lämnas kvar utan alla måste hålla ihop. Bra skor, god rörlighet och ork krävs!
När visningen avslutas ca 12.00 åker vi till Café Hos Oss i Pukeberg och äter dagens lunch. Åter i Kalmar ca 14.00.
För mer information se aktuellt kursprogram. Betald medlemsavgift är en förutsättning för att delta i våra aktiviteter.

Kontaktinformation:

Maria Mazetti


Kontakta mig

Tack för visat intresse, vi kontaktar dig inom kort!

Boka nu!

Toggle module
Plats:
Startdatum: 10 sep 2019
Slutdatum: 10 sep 2019
Antal veckor: 1
Tid: Ti 08:30-14:00
Studietimmar: 2
Sammankomster: 1
Arrangemangsnr: 1019191
Platser kvar: Fåtal
Pris: 350kr

Kurser på KSU