Folkuniversitetet Väst

Jobba hos oss i Region Väst

Vill du arbeta för en oberoende organisation som har en stark koppling till universiteten och som ligger i framkant av den pedagogiska utvecklingen, då är du välkommen att göra en intresseansökan till oss.

Relaterad information

Folkuniversitetet Region Väst bedriver folkbildning och vuxenutbildning i 48 kommuner i Västra Götalands, Värmlands samt delar av Hallands län. Vi har också en gymnasieskola i Trollhättan.

Vi erbjuder utvecklande och varierande arbetsuppgifter där du blir en del av en verksamhet som genom kunskap och skapande, bidrar till att ge människor förutsättningar för utveckling och ett rikare liv. All vår verksamhet utgår från ett vetenskapligt förhållningssätt och vi verkar för ett internationellt synsätt och pedagogisk förnyelse.

Värdesätter du tankefrihet, har ett stort engagemang och blir motiverad av möjligheten att bidra till utveckling av verksamhet och individer, då kan vi vara rätt arbetsgivare för dig.

Vänligen skapa din profil och registrera ditt CV via vår e-rekrytering. Tänk på att inte skriva med referenser i din ansökan, detta kommer vi att efterfråga om du är aktuell för anställning hos oss.

För att inte missa någon möjlighet så uppmanar vi dig att bevaka våra lediga tjänster och lämna ansökan direkt kopplad till ledig tjänst.

Välkommen med din ansökan!