Lärare till YH-utbildningen Tandsköterska, Falun

Vi söker dig som vill arbeta med att utbilda studenter inom vår YH-utbildning till tandsköterska. Ansök senast 27 juli.

Folkuniversitetet i Falun bedriver en yrkeshögskoleutbildning med inriktning tandsköterska sedan hösten 2014. Vår nuvarande lärare slutar och vi söker nu en ersättare för henne. Den vi söker bör ha erfarenhet och kompetens av tandvård. På utbildningen Tandsköterska arbetar en utbildningsledare i nära kontakt med läraren. Ni kommer tillsammans vara ansvariga för att sköta den vardagliga verksamheten på ett kvalitativt vis. Målet är att utbilda engagerade och kompetenta tandsköterskor som möter arbetsmarknadens behov.

I tjänsten ingår bl.a. planering av kurser, undervisning av praktiska och teoretiska moment under utbildningen samt att upprätthålla en god studentkontakt.

Utbildningen tandsköterska bedrivs i Folkuniversitetets, centralt belägna, lokaler i Falun.

Formell kompetens

Vi söker dig som har mångårig arbetslivserfarenhet och utbildning inom tandvården. Vi ser gärna att du har en pedagogisk erfarenhet och kompetens. Inom Folkuniversitetet arbetar vi med digitala läroplattformar, så datavana är en fördel.

Personlig kompetens

Vi söker dig som:

• Har en god pedagogisk och kommunikativ förmåga
  • Är resultatinriktad, ansvarstagande och noggrann i både undervisning och planering
  • Är förtroendeingivande, relationsbyggande och utåtriktad.

Varaktighet: deltid/heltid

Lön: Enligt överenskommelse

Tillträde: 2018-08-27

Sista ansökningsdag: 2018-07-27, ansökan skickas via nedan länk.

Tina Prestberg
tina.prestberg@folkuniversitetet.se