Lärare inom VA-projektledning, Gävle

Vi söker dig som vill arbeta med att utbilda studenter inom vår YH-utbildning till VA-projektör. Ansök senast 29 juni.

Lärare inom VA-projektledning

Mera specifikt inom kurserna:

• VA-systemets funktion, en introduktion
  • Dimensionering av VA-system
  • Affärsmannaskap och organisation av projekt
  • Anläggningsteknik och utförandemetoder

Kvalifikationer: Vi söker dig som har utbildning inom VA-området, samt dokumenterad erfarenhet av vuxenutbildning. God organisatorisk förmåga och initiativtagande inom det egna ansvarsområdet samt stresstålighet är nödvändigt, liksom hög grad av samarbetsförmåga. Du är lösningsfokuserad och flexibel och du ser förändringar som möjligheter.

Om anställningen

Placering: Gävle

Arbetstid: Deltid eller heltid, efter överenskommelse

Ansökan: Välkommen med din ansökan via länken nedan senast den 29:e juni 2018. Urval sker löpande.

Viktor Bergman
viktor.bergman@folkuniversitetet.se

Vad är Folkuniversitetet?

Vi är ett studieförbund som är fristående från politiska, religiösa, kommersiella och fackliga intressen. Vi arbetar med folkbildning, vuxenutbildning, skolor och utbildning för organisationer och företag i hela landet.

Vi består av fem stiftelser knutna till universiteten i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Lund och Umeå.