Sök Meny
Vi söker kursledare!

Kursledare i språk, Uppsala

Folkuniversitetet i Uppsala söker kursledare i italienska, spanska, franska och finska. Sista ansökningsdag är 30 september 2018.

Relaterad information

Folkuniversitetet i Uppsala erbjuder ett stort utbud av kvällskurser inom språk, från kurser i engelska, spanska och italienska till japanska, koreanska och arabiska. Vi söker nu ytterligare kursledare i italienska, spanska, franska och finska.

Vi söker dig som

  • Har det aktuella språket som modersmål, eller talar språket flytande och har bott en längre tid i ett land där språket talas
  • Har akademisk utbildning
  • Har erfarenhet av pedagogik
  • Har så pass goda kunskaper i svenska att undervisningen kan ske på svenska
  • Har intresse av att dela med dig av språket och kulturen där språket talas

Vi ser gärna att du är intresserad av att ha arbetet som kursledare som extrajobb under flera terminer framöver. Antalet kurser kan variera från termin till termin och detta spikas med kort varsel inför varje terminsstart.

Insikt i folkbildningens idé, pedagogik och särdrag samt erfarenhet av ideellt engagemang är meriterande.

Anställningsform

Objektsanställning. Varje kurs blir en separat anställning.

De flesta av våra språkkurser ges en kväll i veckan under tolv veckor. Arbetet är tänkt att fungera som extrajobb och vi ser därför helst att du har en annan huvudsaklig sysselsättning.

Frågor och ansökan

Sista ansökningsdag är 30 september 2018, men skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Intervjuer och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Folkuniversitetet är ett studieförbund som är fristående från politiska och religiösa intressen. Folkuniversitetet bedriver folkbildning och vuxenutbildning i hela Sverige. Vår idé är att genom kunskap och skapande ge människor förutsättningar för ett rikare liv.

Har du frågor?

Kontakta
Folkuniversitetet Uppsala
018-68 00 00
info.uppsala@folkuniversitetet.se

Kontakta mig

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Vad är Folkuniversitetet?

Vi är ett studieförbund som är fristående från politiska, religiösa, kommersiella och fackliga intressen. Vi arbetar med folkbildning, vuxenutbildning, skolor och utbildning för organisationer och företag i hela landet.

Vi består av fem stiftelser knutna till universiteten i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Lund och Umeå.