Sök Meny

Kursledare i thailändska, Göteborg

Folkuniversitetets i Göteborg erbjuder kurser i språk från hela världen och vi är också testcenter för IELTS, Cambridge English och Swedex. Nu söker vi en kursledare till våra kvällskurser i thailändska med anställning på timbasis. Sista ansökningsdag 30 juni.

Relaterad information

Värdesätter du oberoende och ett vetenskapligt förhållningssätt? Brinner du för pedagogisk förnyelse? Då kan vi vara rätt arbetsgivare för dig.

Uppdraget

Kursverksamheten erbjuder dag- och kvällskurser samt längre utbildningar och föreläsningar inom områden som språk, ekonomi, kommunikation, skrivande, hälsa och hållbar utveckling i språk från hela världen. Vi är också testcenter för IELTS, Cambridge English och Swedex. Våra kurser riktar sig till privatpersoner såväl som till företagskunder och offentlig sektor och undervisningen genomsyras av en kommunikativ språksyn. Vi har kurser på alla nivåer dagtid året runt och på kvällstid januari-maj samt september-december.

Uppdraget som kursledare i thailändska omfattar 1 kväll per vecka under höstterminen 2018.

Din kompetens och bakgrund

Vi söker dig som har mycket goda kunskaper i thailändska språket och med ett intresse för kultur- och samhällsfrågor som rör Thailand. Du ska också ha goda kunskaper i svenska. Det är meriterande om du har erfarenhet av att undervisa vuxna eller har annan erfarenhet av att leda grupper.

Som pedagog hos Folkuniversitetet förväntas du ha förmågan att individanpassa undervisningen och locka fram varje individs potential.

Anställningsform
Timanställning

Ansökan
Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev senast 2018-06-30 via vår e-rekrytering. Vi undanber oss att du lämnar referenser i din ansökan. Vi kommer istället att efterfråga referenser i ett senare skede.  Vi behandlar inkomna ansökningar löpande.

För ytterligare information och frågor
Josephine Scheres Tropp (Utbildningsledare) telefon: 031-10 65 68, josephine.scheres@folkuniversitetet.se

Fackliga representanter
Lärarförbundet Karin Eriksson Jeanson, karin.eriksson.jeanson@folkuniversitetet.se
Lärarnas Riksförbund Karl Thegerström, karl.thegerstrom@folkuniversitetet.se

Om Folkuniversitetet Sverige
Folkuniversitetet är ett studieförbund som bedriver folkbildning och vuxenutbildning på ett 40-tal orter i Sverige. Vi är bildade av de fem stiftelserna Kursverksamheten vid Stockholms, Uppsala, Göteborgs, Lunds respektive Umeå universitetet. Folkuniversitetet är fristående från politiska, religiösa och fackliga intressen. Vår idé är att genom kunskap och skapande ge människor förutsättningar för ett rikare liv!

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila