Sök Meny

Gymnasielärare som vikarie, Karlstad

Gymnasiet i Karlstad söker engagerade och drivna lärarvikarier som kan åta sig både längre och kortare vikariat. Sista ansökningsdag 1 oktober.

Relaterad information

Gymnasium i Karlstad är en skola där vi förbereder våra elever för vidare studier på universitet eller högskola. Verksamheten genomsyras av kreativitet och nära kontakt mellan elever och lärare.

Värdesätter du ett oberoende och ett vetenskapligt förhållningssätt? Är pedagogisk förnyelse i en kreativ och innovativ miljö viktigt för dig? Då kan Folkuniversitetet vara rätt arbetsgivare för dig, och vårt gymnasium i Karlstad rätt arbetsplats.

Tjänsten

Nu söker skolan lärare som kan vikariera vid sjukfrånvaro eller andra vakanser. Det kan handla om enstaka timmar eller om längre tid. Våra elever läser Samhällsprogrammet eller Estetiska programmet, vilket kan innebära flera tänkbara vikariebehov.

Din kompetens och bakgrund

Vi ser gärna att du har en lärarutbildning och är du dessutom legitimerad lärare är det meriterande. Däremot är lärarlegitimation inget krav för att vikariera som lärare hos oss.

Är du studerande på Lärarprogrammet så kan det här vara en utmärkt möjlighet att komma igång och få praktik och är du pensionerad lärare så kan det här vara ett ypperligt tillfälle att behålla kontakten med skolvärlden och tjäna lite extra pengar. Har du idag ett annat arbete på deltid eller söker arbete och funderar på att utbilda dig till lärare så kan det här också vara en bra möjlighet för dig att prova läraryrket.

Anställningsform

Timanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev via vår e-rekrytering. Ange i din ansökan vilka ämnesområden du kan tänka dig vikariera i. Vi bedömer ansökningar fortlöpande och genomför kortare intervjuer innan du läggs upp som vikarie.

För mer information och frågor

Johan Ekström (rektor) 054-19 58 42, johan.ekstrom@folkuniversitetet.se

Fackliga representanter

Jenny Eng (Lärarförbundet), jenny.eng@folkuniversitetet.se

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Vad är Folkuniversitetet?

Folkuniversitetet är ett studieförbund som är fristående från politiska, religiösa, kommersiella och fackliga intressen. Vi arbetar med folkbildning, vuxenutbildning, skolor och utbildning för organisationer och företag i hela landet.

Vi består av de fem stiftelserna
Region Öst - Stiftelsen Kursverksamheten vid Stockholms universitet
Region Mitt - Stiftelsen Kursverksamheten vid Uppsala universitet
Region Väst - Stiftelsen Kursverksamheten vid Göteborgs universitet
Region Syd - Stiftelsen Kursverksamheten vid Lunds universitet
Region Norr - Stiftelsen Kursverksamheten vid Umeå universitet
samt Folkuniversitetets förbundskansli

Läs mer om vår organisation och verksamhet