Sök Meny

Cirkelledare i tyska, Örebro

Folkuniversitetet i Örebro söker cirkelledare till våra kvällskurser i tyska. Ansök senast 2018-01-31.

Vi söker dig som har mycket goda kunskaper i tyska språket och med ett intresse för kultur- och samhällsfrågor som rör tysktalande länder. Du ska också ha goda kunskaper i svenska. Det är meriterande om du har erfarenhet av att undervisa vuxna eller har annan erfarenhet av att leda grupper

Arbetstid: Uppdraget som cirkelledare i tyska omfattar upp till två kvällar per vecka under vårtermin/ hösttermin (11 veckor vardera).

Lön: Fast timlön

Kontaktperson: Jenny Johansson, platschef, 019-760 32 30

Sista ansökningsdag: 2018-01-31

Välkommen med din ansökan: jenny.johansson@folkuniversitetet.se

 

Om Folkuniversitetet
Folkuniversitetet är ett studieförbund som verkar i nära anknytning till universitet, är fristående i förhållande till politiska, religiösa, fackliga rörelser och fritt från vinstintresse. Folkuniversitetets uppgift är att arbeta med folkbildning och vuxenutbildning. Folkuniversitetet består av fem stiftelser i följande universitetsorter: Stockholm,  Uppsala, Göteborg, Lund och Umeå.

Uppsalastiftelsen (Mitt) är verksam i Uppsala, Gävleborg, Västmanland, Örebro och Dalarna. På Folkuniversitetet Uppsala arbetar mer än 200 personer med ett genuint intresse för utbildning.

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Vad är Folkuniversitetet?

Vi är ett studieförbund som är fristående från politiska, religiösa, kommersiella och fackliga intressen. Vi arbetar med folkbildning, vuxenutbildning, skolor och utbildning för organisationer och företag i hela landet.

Vi består av fem stiftelser knutna till universiteten i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Lund och Umeå.