Sök Meny

Cirkelledare i keramik och skulptur i lera, Kristianstad

Brinner du för ditt ämne? Är du nyfiken på andra människor, modig att ta steget att lära ut, engagerad i det du gör?Då är du välkommen att jobba hos oss! Ansök senast den 31 mars.

Relaterad information

Folkuniversitetet är ett studieförbund med en verksamhet omfattande folkbildning och vuxenutbildning, skolor samt uppdragsutbildning för företag, organisationer och myndigheter. Vi är en idéburen organisation, fristående från politiska, religiösa, kommersiella och fackliga intressen. Folkuniversitetet i Kristianstad tillhör Region syd, Distrikt Öst som förutom Kristianstad även inkluderar Kalmar, Växjö och Karlskrona.      
Folkuniversitetet präglas av idén om att ge människor förutsättningar för ett rikare liv genom kunskap och skapande. Nu söker vi dig som brinner lika mycket som vi för denna uppgift, och som med nyfikenhet, mod och engagemang tar dig an uppgiften som cirkelledare i keramik och skulptur i lera.       
 
Arbetsuppgifter       
Undervisning, förberedelse, planering och efterarbete. Delta i utvecklingsarbete enligt överenskommelse.       
Kvalitetsarbete genom att ta del av förväntningar inför kursen och utvärderingar efter kursens slut.       
Eventuella deltagarkontakter mellan lektionerna relaterade till kursen.       
 
Din kompetens och bakgrund    
  • Du har sakkunskap/arbetslivserfarenhet inom ämnet och/eller har keramisk utbildning 
  • har mycket goda kunskaper inom hela det keramiska området gällande material och teknik 
  • har mycket goda kunskaper om att sköta ugnar och bränna 
  • är intresserad av och har god förmåga att lära ut alla aspekter av keramiskt skapande på olika nivåer 
  • har bra hand med människor och kan jobba med grupper 
  • gärna har pedagogisk utbildning eller erfarenhet 
 
Som pedagog hos Folkuniversitetet förväntas du ha förmågan att individanpassa undervisningen och locka fram varje individs potential. Vi ser gärna att du har viljan och förmågan att arbeta självständigt såväl som i grupp samt en god social förmåga. Vi ser gärna att du tar initiativ och ställer dig positiv till förändring och utveckling. Vi förutsätter också att du delar vår syn på människors lika värde och rätt till kunskap.    
 
Anställningsform   
Objektsanställning deltid, visst helgarbete kan förekomma.
Vår verksamhet i keramik och skulptur omfattar i dagsläget 300 lektionstimmar/år. Vi ser gärna att verksamheten växer med din insats.
 
Ansökan 
Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev senast 2018-03-31 via vår e-rekrytering. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Bifoga gärna några bilder på verk ur din egen produktion i din ansökan. Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. För frågor och information välkommen att kontakta Donatella Prete, 044-20 76 44, donatella.prete@folkuniversitetet.se

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Vad är Folkuniversitetet?

Vi är ett studieförbund som är fristående från politiska, religiösa, kommersiella och fackliga intressen. Vi arbetar med folkbildning, vuxenutbildning, skolor och utbildning för organisationer och företag i hela landet.

Vi består av fem stiftelser knutna till universiteten i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Lund och Umeå.