Sök Meny
Pedagogiskt arbete

Pedagogiskt arbete

Arbeta som lärare, cirkelledare, mentor eller handledare.

Förskollärare med montessoriutbildning, Halmstad

Vi söker en legitimerad förskollärare med montessoriutbildning till vår Montessoriförskolan Fridhem/Äpplet i Halmstad. Du kan vara nyutbildad eller erfaren, det viktiga är att du har ett brinnande engagemang för Montessoripedagogiken. Ansök senast 20 april.

Sommarvikarier till gymnasiekurser inom vuxenutbildning, Göteborg

Folkuniversitetet i Göteborg bedriver utbildning inom kommunal vuxenutbildning på uppdrag av Göteborgs Stad. Vi söker nu lärare som kan vikariera under sommarveckorna. Sista ansökningsdag 22 april.

Lärare i svenska för företagsuppdrag, Malmö/Lund

Språkavdelningen i Malmö och Lund söker lärare till våra företagsuppdrag i svenska på olika nivåer. Ansök senast den 22 april.

Driven och resultatinriktad Arbetsvägledare, Malmö

Folkuniversitetet i Malmö söker en matchare till arbetsmarknadsuppdraget stöd och matchning. Ansök senast 23 april.

Folkuniversitets gymnasium söker gymnasielärare i flera ämnen, Trollhättan

Folkuniversitetets Gymnasium i Trollhättan är en skola i det lilla formatet med nära kontakt mellan elever och personal, där delar av undervisningen sker på engelska. Inför höstterminen 2018 söker vi lärare med behörighet i flera olika ämnen. Sista ansökningsdag 29 april.

Huvudlärare YH-utbildning Tandsköterska, Linköping

Folkuniversitetet i Linköping söker nu huvudlärare/utbildarresurs till YH-utbildningen till Tandsköterska. Sista ansökningsdag är 30 april.

Fotolärare, Lund och Malmö

Folkuniversitetet, Lund Malmö, söker kreativ fotograf med utvecklingsfokus. Ansök senast 30 april 2018.

Keramiker till kurser i Lund

Folkuniversitetet i Lund söker inspirerande keramiker som cirkelledare till keramikkurser. Ansök senast 13 maj 2018.

Gymnasielärare i idrott och hälsa, Stockholm

Kungstensgymnasiet söker från och med den 13 augusti en legitimerade gymnasielärare i idrott och hälsa på 55%.Sista dag för ansökan är den 1 maj.

Gymnasielärare i spanska, Stockholm

Kungstensgymnasiet söker från och med den 13 augusti en spansklärare på 85% för ett läsårsvikariat för en föräldraledig lärare. Sista dag för ansökan är den 1 maj.

Lärare i svenska, Boden

Folkuniversitetet söker behöriga lärare i svenska till vår arbetsmarknadsutbildning yrkes- och studieförberedande moduler i samarbete med arbetsförmedlingen. Ansök senast 2 maj.

Lärare i svenska, Haparanda

Folkuniversitetet söker behöriga lärare i svenska till vår arbetsmarknadsutbildning yrkes- och studieförberedande moduler i samarbete med arbetsförmedlingen. Ansök senast 2 maj.

Lärare Sfi kvällstid, Göteborg

Folkuniversitetet i Göteborg bedriver utbildning inom svenska för invandrare (Sfi) och kommunal vuxenutbildning på uppdrag av Göteborgs Stad. Vi söker legitimerade och behöriga lärare i Sfi och Svenska som andraspråk och som vill undervisa inom Sfi på kvällstid. Sista ansökningsdag 25 maj.

Lärare i svenska som främmande språk, Stockholm

Folkuniversitetet i Stockholm söker lärare i svenska som främmande språk/andraspråk. Tillsättning sker löpande.

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila