Sök Meny
Pedagogiskt arbete

Pedagogiskt arbete

Arbeta som lärare, cirkelledare, mentor eller handledare.

Gymnasielärare i idrott, psykologi och ledarskap, Malmö

Sökes till Folkuniversitetets gymnasieskola Einar Hansengymnasiet. Tjänsten är på heltid. Ansök senast den 20 juni.

Lärare inom VA-projektledning, Gävle

Vi söker dig som vill arbeta med att utbilda studenter inom vår YH-utbildning till VA-projektör. Ansök senast 29 juni.

Kursledare, Gävle

Varje dag arbetar vi på Folkuniversitetet med spännande kurs- och utbildningsuppdrag för vuxenstuderande. Vill du göra skillnad? Välkommen att bli en av oss! Ansök senast 29 juni.

Kursledare i thailändska, Göteborg

Folkuniversitetets i Göteborg erbjuder kurser i språk från hela världen och vi är också testcenter för IELTS, Cambridge English och Swedex. Nu söker vi en kursledare till våra kvällskurser i thailändska med anställning på timbasis. Sista ansökningsdag 30 juni.

Kursledare i nederländska, Göteborg

Folkuniversitetets i Göteborg erbjuder kurser i språk från hela världen och vi är också testcenter för IELTS, Cambridge English och Swedex. Nu söker vi en kursledare till våra kvällskurser i nederländska med anställning på timbasis. Sista ansökningsdag 30 juni.

Kursledare i ungerska, Göteborg

Folkuniversitetets i Göteborg erbjuder kurser i språk från hela världen och vi är också testcenter för IELTS, Cambridge English och Swedex. Nu söker vi en kursledare till våra kvällskurser i ungerska med anställning på timbasis. Sista ansökningsdag 30 juni.

Kursledare i grekiska, Göteborg

Folkuniversitetets i Göteborg erbjuder kurser i språk från hela världen och vi är också testcenter för IELTS, Cambridge English och Swedex. Nu söker vi en kursledare till våra kvällskurser i grekiska med anställning på timbasis. Sista ansökningsdag 30 juni.

Gymnasielärare i foto och/eller medieproduktion, Stockholm

Kungstensgymnasiet söker från och med den 13 augusti en legitimerade gymnasielärare i foto och/eller medieproduktion. Sista dag för ansökan är den 1 juli 2018.

Huvudlärare till Silversmide och Smyckesdesign, Stockholm

Folkuniversitetet i region Öst söker en huvudlärare för Silversmide och Smyckesdesign med placering i Stockholm. Tjänsten är en visstidsanställning för läsåret HT18/VT19 på 50% med tillträde i augusti 2018. Välkommen in med din ansökan senast den 15 juli 2018.

Cirkelledare i akvarellmålning Lund

Vi söker en cirkelledare till våra akvarellkurser i Lund, det finns också möjlighet att ha kurser i Malmö. Vi tillämpar timanställning och lön efter avtal. Ansök senast 15 juli. Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Cirkelledare i akvarellmålning Malmö

Vi söker en cirkelledare till våra akvarellkurser i Malmö, det finns också möjlighet att ha kurser i Lund. Vi tillämpar timanställning och lön efter avtal. Ansök senast 15 juli. Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Sfi-lärare, Malmö, Lund och Trelleborg

Vill du vara en del av vårt engagerade lärarlag och utveckla vår sfi-verksamhet? Vi söker sfi-lärare till Malmö, Lund och Trelleborg. Ansök senast den 20 juli.

Körledare Eslöv

Vi söker en körledare till Eslövs popkör. Ansökningar behandlas löpande. Ansök senast 5 augusti.

Lärare i svenska som främmande språk, Stockholm

Folkuniversitetet i Stockholm söker lärare i svenska som främmande språk/andraspråk. Tillsättning sker löpande.

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila