Sök Meny
Pedagogiskt arbete

Pedagogiska jobb

Arbeta som lärare, cirkelledare, mentor eller handledare.

Kurator till vuxenutbildning, Göteborg

Folkuniversitetet i Göteborg bedriver utbildning inom kommunal vuxenutbildning på uppdrag av Göteborgs Stad. Vi söker nu en kurator på halvtid med tillträde snarast. Sista ansökningsdag 23 januari.

SFI-lärare, Göteborg

Folkuniversitetet i Göteborg bedriver utbildning inom svenska för invandrare (SFI) som en del i kommunal vuxenutbildning på uppdrag av Göteborgs Stad. Vi söker dig som är legitimerad och behörig lärare i SFI och Svenska som andraspråk. Sista ansökningsdag 27 januari.

Lärare till Fastighetsförvaltarutbildning, Malmö

Har du kunskaper inom fastighetsbranschen? Nu söker vi flera lärare till vår Fastighetsförvaltarutbildning. Ansök senast 31 januari 2019.

Kursledare i Finska, Göteborg

Folkuniversitetet erbjuder dag- och kvällskurser samt längre utbildningar och föreläsningar inom områden som språk, ekonomi, kommunikation, skrivande, hälsa och hållbar utveckling. Nu söker vi kursledare till våra kvällskurser i Finska med anställning på timbasis. Sista ansökningsdag 31 januari.

Cirkelledare musik, Funkis Malmö

Vill du se människor växa och vara med och driva vår verksamhet framåt?Vi utlovar ett fartfyllt, tidvis krävande, men oerhört givande och roligt extrajobb! Ansök senast den 31 januari

Cirkelledare svenska och engelska, Karlskrona

Vi söker nu cirkelledare inom engelska och svenska till våra kvällskurser och företagsutbildningar i Karlskrona med start under våren. Ansök senast den 31 januari.

Cirkelledare i turkiska, Linköping

Folkuniversitetet i Linköping söker lärare för undervisning i turkiska på våra kvällskurser. Sista ansökningsdag 31 januari 2019.

Leg. lärare till gymnasiekurser i Matematik inom vuxenutbildning, Göteborg

Folkuniversitetet i Göteborg bedriver utbildning inom kommunal vuxenutbildning på uppdrag av Göteborgs Stad. Vi söker nu en legitimerad lärare med gymnasiebehörighet i Matematik, gärna i kombination med ett annat ämne. Sista ansökningsdag är 3 februari.

Cirkelledare i japanska, Östergötland

Folkuniversitetet i Linköping och Norrköping söker lärare för undervisning i japanska på våra kvällskurser. Sista ansökningsdatum är den 7 februari.

Cirkelledare i brasiliansk portugisiska, Linköping

Folkuniversitetet i Linköping söker lärare för undervisning i brasiliansk portugisiska på våra kvällskurser. Sista ansökningsdatum är den 7 februari.

Kursledare i fiol, Uppsala

Folkuniversitetet i Uppsala söker en lärare i fiol/viola för enskild undervisning. Sista ansökningsdag är 10 februari 2019. Intervjuer och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag.

Sfi-lärare, kvällskurs, Lund

Vill du vara en del av vårt engagerade lärarlag och utveckla vår sfi-verksamhet?Vi söker nu drivna sfi-lärare som vill arbeta på deltid med vår kvällskurs på Hvilan Sfi i Lund. Ansök senast den 10 februari.

Sfi-lärare, kvällskurs, Eslöv

Vill du vara en del av vårt engagerade lärarlag och utveckla vår sfi-verksamhet? Ansök senast den 14 februari.

Extrajobb Sfi-lärare, Malmö/Lund

Läser du till lärare med inriktning SVA? Vill du få praktisk erfarenhet av att arbeta som Sfi-lärare? Vi söker vikarier! Ansök senast den 18 februari.

Cirkelledare i franska kvällstid, Stockholm

Folkuniversitetet i Stockholm söker en cirkelledare i franska inför vårterminen. Sista ansökningsdatum är den 28 februari.

Cirkelledare för sånggrupp för personer med funktionsnedsättning, kvällstid, Stockholm

Folkuniversitetet i Stockholm söker en cirkelledare för sånggrupp för personer med funktionsnedsättning. Sista ansökningsdatum är den 28 februari.

Cirkelledare i spanska kvällstid, Stockholm

Folkuniversitetet i Stockholm söker inför vårterminen och våra kurstarter i februari/mars en cirkelledare i spanska. Sista ansökningsdag är den 28 februari.

Lärare i svenska som främmande språk, Stockholm

Folkuniversitetet i Stockholm söker lärare i svenska som främmande språk/andraspråk. Tillsättning sker löpande.

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Vår personal berättar

Ivona, cirkelledare:

Enisa, pedagogisk utvecklare, lärare:

Gustav, gymnasielärare:

Vad är Folkuniversitetet?

Vi är ett studieförbund som är fristående från politiska, religiösa, kommersiella och fackliga intressen. Vi arbetar med folkbildning, vuxenutbildning, skolor och utbildning för organisationer och företag i hela landet.

Vi består av fem stiftelser knutna till universiteten i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Lund och Umeå.