Sök Meny
Pedagogiskt arbete

Pedagogiskt arbete

Arbeta som lärare, cirkelledare, mentor eller handledare.

Komvuxlärare i flera ämnen, Södertälje

Folkuniversitetet i Södertälje söker lärare i flera ämnen till Komvux. Sista ansökningsdatum är den 24 november.

Legitimerad specialpedagog, Stockholm

Kungstensgymnasiet söker snarast en legitimerad specialpedgog som på 80-100%  ska ta sig an det utmanande uppdraget att hjälpa våra elever med särskilda behov att hitta strategier för att hantera sin skolvardag. Sista dag för ansökan är den 26 november. 

Gymnasielärare i Spanska, Malmö

Vi söker till Folkuniversitetets gymnasieskola Einar Hansengymnasiet Gymnasielärare i Spanska 10% med placering i Malmö. Ansök senast 26 november.

Cirkelledare i engelska och tyska, Hässlehom

Brinner du för ditt språk, ditt land och dess kultur? Är du nyfiken på andra människor, modig att ta steget att lära ut, engagerad i det du gör? Då är du välkommen att jobba hos oss! Ansök senast den 30 november.  

Cirkelledare engelska, tyska och grekiska, Kristianstad

Brinner du för ditt språk, ditt land och dess kultur? Är du nyfiken på andra människor, modig att ta steget att lära ut, engagerad i det du gör?  Då är du välkommen att jobba hos oss!   Ansök senast 30 november

Cirkelledare franska Karlskrona

Brinner du för ditt språk, ditt land och dess kultur? Är du nyfiken på andra människor, modig att ta steget att lära ut, engagerad i det du gör? Då är du välkommen att jobba hos oss! Ansök senast den 30 november.  

Cirkelledare franska, Kalmar

Brinner du för ditt språk, ditt land och dess kultur? Är du nyfiken på andra människor, modig att ta steget att lära ut, engagerad i det du gör? Då är du välkommen att jobba hos oss! Ansök senast den 30 november.

Cirkelledare bosniska, serbiska, kroatiska, Växjö

Brinner du för ditt språk, ditt land och dess kultur? Är du nyfiken på andra människor, modig att ta steget att lära ut, engagerad i det du gör?  Då är du välkommen att jobba hos oss!   Ansök senast 30 november.

Cirkelledare ekonomi, Växjö

Brinner du för ditt ämne? Är du nyfiken på andra människor, modig att ta steget att lära ut, engagerad i det du gör? Då är du välkommen att jobba hos oss! Ansök senast 30 november.

Cirkelledare engelska, italienska, Växjö

Brinner du för ditt språk, ditt land och dess kultur? Är du nyfiken på andra människor, modig att ta steget att lära ut, engagerad i det du gör?  Då är du välkommen att jobba hos oss!   Ansök senast 30 november.

Samhällslärare till Korta vägen Göteborg

Folkuniversitetet i Göteborg bedriver arbetsmarknadsutbildningen Korta vägen för utländska akademiker. Uppdragsgivaren är Arbetsförmedlingen och syftet med Korta vägen är att hjälpa utländska akademiker att komma tillbaka till sitt ursprungliga yrke. Vi söker nu en samhällslärare till Korta vägen. Sista ansökningsdag 30 november.

Danslärare, Halmstad/Falkenberg

Folkuniversitetet söker mångsidig danslärare för hösten 2017 till Halmstad och Falkenberg. Ansök senast den 30 november.

Cirkelledare spanska och italienska, Alingsås

Folkuniversitetet i Alingsås erbjuder dag- och kvällskurser i flera språk. Vi söker nu kursledare till våra språkkurser i franska, spanska och italienska. Sista ansökningsdag 3 december.

Cirkelledare akvarell, akryl, olja och konsthistoria, Alingsås

Folkuniversitetet i Alingsås erbjuder dag- och kvällskurser i estetiska ämnen. Vi söker nu kursledare till verksamheten. Sista ansökningsdag 3 december.

Cirkelledare datakunskap, Alingsås

Folkuniversitetet i Alingsås erbjuder dag- och kvällskurser i datakunskap och vi söker nu efter en kursledare till verksamheten. Sista ansökningsdag 3 december.

Cirkelledare trädgårdsdesign, odling, biodling, Varberg

Folkuniversitetet i Varberg erbjuder dag- och kvällskurser i flera olika ämnen. Nu söker vi kursledare till våra naturkurser. Sista ansökningsdag 3 december.

Cirkelledare trädgårdsdesign, odling, biodling, Kungsbacka

Folkuniversitetet i Kungsbacka erbjuder dag- och kvällskurser i flera olika ämnen. Nu söker vi kursledare till våra naturkurser. Sista ansökningsdag 3 december.

Cirkelledare franska, engelska, spanska och/eller italienska, Varberg

Folkuniversitetet i Varberg erbjuder dag- och kvällskurser i flera språk.. Nu söker vi kursledare till våra språkkurser med anställning på timbasis från och med februari. Sista ansökningsdag 3 december.

Körsångsledare, Varberg

Folkuniversitetet i Varberg erbjuder dags- och kvällskurser i flera kreativa ämnen såsom måleri, teckning och silversmide. Nu söker vi en körsångsledare! Sista ansökningsdag 3 december.

Körsångsledare, Kungsbacka

Folkuniversitetet i Kungsbacka erbjuder dags- och kvällskurser i flera kreativa ämnen såsom måleri, sömnad och silversmide. Nu söker vi en körsångsledare! Sista ansökningsdag 3 december.

Lärare i ekonomiämnen till vuxenutbildning, Göteborg

Folkuniversitetet i Göteborg bedriver utbildning inom kommunal vuxenutbildning på uppdrag av Göteborgs Stad. Inför våren söker vi en legitimerad och behörig lärare i ekonomiämnen och eventuellt i ytterligare ämne. Sista ansökningsdag är 3 december.

Lärare i svenska som andraspråk till vuxenutbildning, Göteborg

Folkuniversitetet i Göteborg bedriver utbildning inom kommunal vuxenutbildning på uppdrag av Göteborgs Stad. Inför våren söker vi legitimerade och behöriga lärare i svenska som andraspråk och eventuellt ytterligare ämne. Sista ansökningsdag är 3 december.

Vikarier till gymnasiekurser inom vuxenutbildning, Göteborg

Folkuniversitetet i Göteborg bedriver utbildning inom kommunal vuxenutbildning på uppdrag av Göteborgs Stad. För vår egen vikariepool söker vi nu vikarier till alla gymnasiala ämnen. Sista ansökningsdag är den 3 december.

Lärare till personal- och företagsutbildning, Stockholm

Folkuniversitetet i Stockholm söker lärare till vår verksamhet inom personal- och företagsutbildning. Störst behov har vi i svenska som främmande språk och engelska. Sista ansökningsdatum är den 3 december.

Vikarie i svenska och historia på 50%, Stockholm

Kungstensgymnasiet söker till vårterminen en vikarie i svenska och historia på 50%. Sista dag för ansökan är den 3 december.

Lärare i svenska för företagsuppdrag, Malmö/Lund

Språkavdelningen i Malmö och Lund söker lärare till våra företagsuppdrag i svenska på olika nivåer. Ansök så snart som möjligt, dock senast 17 december.

Sfi-lärare till Sfi-skolan Kristianstad och Hässleholm

Vi söker fler lärare till Sfi-skolan i Kristianstad och Hässleholm. Skolorna bedrivs av Folkuniversitetet i samarbete med Jämshögs folkhögskola. Urval sker löpande. Ansök senast 20 december

Lärare Sfi kvällstid, Göteborg

Sfi-verksamheten i Göteborg söker legitimerade och behöriga lärare i Sfi och svenska som andraspråk för undervisning på kvällstid. Sista ansökningsdag 10 december.

SFI-lärare, Trollhättan

Folkuniversitetet i Trollhättan bedriver utbildning för nyanlända men även för de som bott några år i Sverige men har fortsatta behov av teoretiska studier i svenska för invandrare (sfi). Vi söker nu en engagerad och legitimerad lärare till verksamheten. Sista ansökningsdag 31 december.

Lärare i svenska som främmande språk, Stockholm

Folkuniversitetet i Stockholm söker lärare i svenska som främmande språk/andraspråk. Tillsättning sker löpande.

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Vad är Folkuniversitetet?

Folkuniversitetet är ett studieförbund som är fristående från politiska, religiösa, kommersiella och fackliga intressen. Vi arbetar med folkbildning, vuxenutbildning, skolor och utbildning för organisationer och företag i hela landet.

Vi består av de fem stiftelserna
Region Öst - Stiftelsen Kursverksamheten vid Stockholms universitet
Region Mitt - Stiftelsen Kursverksamheten vid Uppsala universitet
Region Väst - Stiftelsen Kursverksamheten vid Göteborgs universitet
Region Syd - Stiftelsen Kursverksamheten vid Lunds universitet
Region Norr - Stiftelsen Kursverksamheten vid Umeå universitet
samt Folkuniversitetets förbundskansli

Läs mer om vår organisation och verksamhet