Sök Meny
Pedagogiskt arbete

Pedagogiskt arbete

Arbeta som lärare, cirkelledare, mentor eller handledare.

Specialpedagog, Umeå internationella gymnasium

Umeå internationella gymnasium är en skola i det lilla formatet med nära kontakt mellan elever och personal. Verksamheten har en internationell profil och vårt uttalade mål är att på bästa sätt förbereda elever för högre studier i Sverige eller utomlands. Skolan erbjuder samhällsvetenskapligt, humanistiskt och estetiskt program. Ansök senast 20 september.

Cirkelledare i rumänska, Stockholm

Inför vårterminen och våra kurstarter i februari/mars söker Folkuniversitetet i Stockholm cirkelledare i rumänska kvällstid. Sista ansökningsdatum 24 september.

Lärare i engelska, Malmö och Lund

Folkuniversitetet i Malmö och Lund söker lärare i engelska. Ansök senast 24 september.

Förskollärare/barnskötare, Halmstad

Med anledning av en planerad föräldraledighet söker vi en erfaren och kompetent vikarie som förskollärare/ barnskötare till Montessoriförskolan Äpplet i Halmstad. Ansök senast 29 september.

Lärare vuxenutbildning gymnasial nivå, Varberg

Folkuniversitetet i Varberg söker engagerad och legitimerad lärare till verksamheten i engelska och samhällskunskap. Sista ansökningsdag är 29 september.

Cirkelledare till inredningskurs, Stockholm

Folkuniversitetet i Stockholm söker en cirkelledare till inredningskurs på kvällstid. Är du intresserad? Skicka in din ansökan senast 30 september.

Cirkelledare till fiolkurser, Stockholm

Folkuniversitetet i Stockholm söker cirkelledare till fiolkurser förlagda på kvällstid. Är du intresserad? Skicka in din ansökan senast 30 september.

Gymnasielärare som vikarie, Karlstad

Gymnasiet i Karlstad söker engagerade och drivna lärarvikarier som kan åta sig både längre och kortare vikariat. Sista ansökningsdag 1 oktober.

Cirkelledare för studiecirklar i Tingsryd, Ljungby och Älmhult

Brinner du för ett ämne? Eller kanske för ditt språk, ditt land och dess kultur? Är du nyfiken på andra människor, modig att ta steget att lära ut, engagerad i det du gör? Då är du välkommen att jobba hos oss! Ansök senast den 8 oktober.

Kursledare i svenska och/eller engelska, Gävle

Varje dag arbetar vi på Folkuniversitetet med spännande kurs- och utbildningsuppdrag för vuxenstuderande. Vill du göra skillnad? Välkommen att bli en av oss! Ansök senast 31 oktober.

Lärare i svenska som främmande språk, Stockholm

Folkuniversitetet i Stockholm söker lärare i svenska som främmande språk/andraspråk. Tillsättning sker löpande.

Cirkelledare i språk, Norrbotten

Till våra kurser inom folkbildning söker vi nu en cirkelledare i ämnena spanska, franska och engelska. Våra kurser ligger oftast på en till två kvällar i veckan.

Lärare i Svenska som andra språk i Härnösand

Vill du bli en av oss? Eller vet du möjligtvis rätt person för det här jobbet.Folkuniversitetet i Västernorrland söker lärare i Svenska som andra språk med placeringort Härnösand i första hand.

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Vad är Folkuniversitetet?

Folkuniversitetet är ett studieförbund som är fristående från politiska, religiösa, kommersiella och fackliga intressen. Vi arbetar med folkbildning, vuxenutbildning, skolor och utbildning för organisationer och företag i hela landet.

Vi består av de fem stiftelserna
Region Öst - Stiftelsen Kursverksamheten vid Stockholms universitet
Region Mitt - Stiftelsen Kursverksamheten vid Uppsala universitet
Region Väst - Stiftelsen Kursverksamheten vid Göteborgs universitet
Region Syd - Stiftelsen Kursverksamheten vid Lunds universitet
Region Norr - Stiftelsen Kursverksamheten vid Umeå universitet
samt Folkuniversitetets förbundskansli

Läs mer om vår organisation och verksamhet