Sök Meny
Pedagogiskt arbete

Pedagogiskt arbete

Arbeta som lärare, cirkelledare, mentor eller handledare.

Cirkelledare till helgkursen SketchUp – inredning i 3D, Stockholm

Folkuniversitetet söker cirkelledare till helgkursen SketchUp – inredning i 3D. Sista ansökningsdag är den 26 oktober.

Cirkelledare svenska som främmande språk, Malmö/Lund

Vi söker nu cirkelledare till folkbildningens öppna kurser i svenska på kvällstid. Du undervisar vuxna deltagare i grupper om 10-19 personer i Folkuniversitetets centralt belägna lokaler i Malmö och Lund. Ansök senast den 28 oktober.

Lärare till gymnasiekurser i Engelska inom vuxenutbildning, Göteborg

Folkuniversitetet i Göteborg bedriver utbildning inom kommunal vuxenutbildning på uppdrag av Göteborgs Stad. Vi söker nu en legitimerad lärare med gymnasiebehörighet i Engelska och ytterligare något ämne, gärna Svenska/Svenska som andra språk och/eller samhällsorienterade ämnen. Sista ansökningsdag är 28 oktober.

Gymnasielärare i biologi och naturkunskap, Malmö

Vi söker till Folkuniversitetets gymnasieskola Einar Hansengymnasiet i Malmö en gymnasielärare i biologi och naturkunskap - vikariat 70%. Ansök senast 4 november.

Sfi-lärare till Svenska för entreprenörer, Malmö

Vill du vara en del av vårt engagerade lärarlag och utveckla vår sfi-verksamhet? Har du ett intresse för företagande och entreprenörskap? Vi söker nu en driven och engagerad sfi-lärare till vår kurs Svenska för entreprenörer! Ansök senast 4 november.

Cirkelledare i franska, Stockholm

Folkuniversitetet i Stockholm bedriver öppen kursverksamhet i språk. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla vårt kursutbud och vill gärna ha kontakt med dig som kan arbeta med vuxenutbildning i cirkelform, några timmar per vecka - huvudsakligen kvällstid.

Lärare i svenska som främmande språk, Stockholm

Folkuniversitetet i Stockholm söker lärare i svenska som främmande språk/andraspråk. Tillsättning sker löpande.

Extrajobb som Sfi-lärare, Malmö/Lund

Läser du till lärare med inriktning SVA? Vill du få praktisk erfarenhet av att arbeta som Sfi-lärare? Vi söker vikarier!

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila