Sök Meny
Pedagogiskt arbete

Pedagogiskt arbete

Arbeta som lärare, cirkelledare, mentor eller handledare.

Lärare i svenska som andraspråk/SFI och engelska, Göteborg

Folkuniversitetet i Göteborg bedriver utbildning inom svenska för invandrare (SFI) och kommunal vuxenutbildning på uppdrag av Göteborgs Stad. Vi söker dig som är legitimerad och behörig lärare svenska som andraspråk/ SFI och engelska. Sista ansökningsdag 26 augusti.

Cirkelledare i italienska, Stockholm

Folkuniversitetet i Stockholm bedriver öppen kursverksamhet i språk. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla vårt kursutbud och vill gärna ha kontakt med dig som kan arbeta med vuxenutbildning i cirkelform, några timmar per vecka - huvudsakligen kvällstid. Välkommen med din ansökan! Sista ansökningsdag 31 augusti 2018.

Cirkelledare i engelska, Östergötland

Folkuniversitetet i Linköping och Norrköping söker cirkelledare för undervisning i engelska på våra kvällskurser. Sista ansökningsdatum är den 31 augusti 2018.

Lärare i bosniska, kroatiska, serbiska

Folkuniversitetet Linköping och Norrköping söker lärare i bosniska, kroatiska och serbiska för undervisning på kvällskurser. Sista ansökningsdag 31 augusti.

Cirkelledare i engelska, Linköping och Norrköping

Folkuniversitetet Linköping och Norrköping söker lärare i för undervisning i kvällskurser. Sista ansökningsdag 31 augusti.

Språklärare för utrikesfödda akademiker, Norrköping

Folkuniversitetet i Norrköping söker svensklärare för undervisning av utländska akademiker i svenska på nivå A1-C1. Sista ansökningsdag är den 2 september 2018.

Språklärare för utrikesfödda akademiker, Linköping

Folkuniversitetet i Linköping söker svensklärare för undervisning av utländska akademiker i svenska på nivå A1-C1. Sista ansökningsdag är den 2 september 2018.

Lärare till lärarassistentutbildning, Göteborg

Folkuniversitetet i Göteborg bedriver arbetsmarknadsutbildningen på uppdrag av Arbetsförmedlingen. Vi söker nu en lärare till Lärarassistentutbildningen som genomförs i samarbete med Wendelsbergs folkhögskola. Sista ansökningsdag 9 september.

Handledare/arbetsmarknadscoach, Malmö

Folkuniversitetet söker en matchare till arbetsmarknadsuppdraget stöd och matchning i Malmö. Ansök senast 16 september.

Cirkelledare i franska, Stockholm

Folkuniversitetet i Stockholm bedriver öppen kursverksamhet i språk. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla vårt kursutbud och vill gärna ha kontakt med dig som kan arbeta med vuxenutbildning i cirkelform, några timmar per vecka - huvudsakligen kvällstid.

Teacher of English as a Foreign language, Stockholm

Folkuniversitetet Stockholm offer courses in English as a foreign language and we are continuously striving to develop and expand our Language department. We are currently looking to recruit qualified, experienced teachers of English as a foreign language for our evening and Saturday courses.

Lärare i svenska som främmande språk, Stockholm

Folkuniversitetet i Stockholm söker lärare i svenska som främmande språk/andraspråk. Tillsättning sker löpande.

Kursledare i språk, Uppsala

Folkuniversitetet i Uppsala söker kursledare i italienska, spanska, franska och finska. Sista ansökningsdag är 30 september 2018.

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila