Sök Meny

Utbildningsledare, Jönköping

Folkuniversitetet i Jönköping söker nu en utbildningsledare inom folkbildnings- och uppdragsverksamheten. Sista ansökningsdag 10 augusti.

Folkuniversitetet
Folkuniversitetet region Öst är organiserat utifrån verksamhetsområden; folkbildning, skolor och uppdrag. I Jönköpings län bedrivs verksamhet på flera orter och kontor inom våra tre verksamhetsområden. Folkuniversitetet är ett studieförbund fritt från kommersiella, politiska och religiösa intressen. Överskott återinvesteras i verksamheten. Vi präglas av idén om att kunskap och skapande ger människor förutsättningar för ett rikare liv.

Vad innebär rollen?
Rollen som Utbildningsledare inom Folkbildnings- och Uppdragsverksamheten i Jönköpings län är komplex och omväxlande, med administrativt fokus såväl som sälj- och kundfokus.

Utbildningsledaren arbetar nära Verksamhetsledaren med delegerade arbetsuppgifter avseende exempelvis: ekonomi (leverantörsfakturor, fakturering, tidrapporter, budgetunderlag), kursadministration inom folkbildning och uppdrag (hantera kursbokningssystem, skriva kurstexter och utfärda intyg), lokalfrågor (hantering av IT/Telefoni-relaterade frågor, bokning och översyn av lokaler), inköp, processledning (processöversyn av pågående uppdrag), leda (delta i ledningen för den lokala verksamheten).

Rollen som Utbildningsledare har en administrativ tyngd, men en viktig del av rollen är av mer kommunikativ karaktär. I rollen som Utbildningsledare får du möjlighet att delta i utvecklingen av en spännande verksamhet och representera Folkuniversitetet i olika forum. Du deltar i fortbildningsinsatser på såväl grupp- som individnivå.

Vem söker vi?
Vi söker dig är administrativt stark och som trivs med en komplex och omväxlande roll. Vi förutsätter att du har eftergymnasial utbildning och erfarenhet av ekonomiarbete och avtalsstyrd verksamhet. Som person är du strukturerad, effektiv, positiv och samarbetsinriktad.

Du är duktig på att uttrycka dig i skrift och behärskar Excel mer än väl och nyttjar det som ett reellt stöd i ditt arbete. Fakturering är en av de ekonomiska arbetsuppgifter som du hanterar snabbt och korrekt. Du är duktig på att bygga och bevara relationer och trivs med att vara en del av ett tillväxtdrivet team.

Det är meriterande om du har erfarenhet av samordning av utbildningar och uppdrag och har hanterat bemanning och/eller rekryteringsuppdrag. Det är en fördel att du har körkort då resor inom länet förekommer.

"Vi förutsätter att du delar vår syn på människors lika värde och rätt till kunskap och värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning bidrar till för verksamheten."

Placeringsort
Jönköping

Anställningsform
(Tillsvidareanställning med inledande provanställning om 6 månader, 75-100%, tillträde omgående)

Ansökan
Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev senast (20180810) via vårt rekryteringsverktyg. Vi behandlar inkomna ansökningar löpande.

För mer information och frågor
Anita Brun Nilsson (Verksamhetsledare/Platschef) 036-166401 anita.brun-nilsson@folkuniversitetet.se

Fackliga representanter
Petra Cyrillus Unionen tel. 08-789 41 38
Nicklas Keyser Lärarnas Riksförbund, nicklas.keyser@lr.se
Lärarförbundet är också part i kollektivavtalet för cirkelledare

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila