Sök Meny

HR-Specialist, Stockholm

Vill du engagera människor som har intresse för kunskap och förmedling av kunskap? Vi söker nu en HR-specialist för att ge förstklassigt HR-stöd till Folkuniversitetet region Öst. Sista ansökningsdatum 7 juli.

Vad ska du göra?
Du sitter i Folkuniversitetets lokaler i centrala Stockholm där du ger förstklassigt HR-stöd till östra regionens ca 25 chefer. Du delar kontor med din närmsta kollega som också är HR-specialist och tillsammans med en HR-assistent är det ni som hanterar stiftelsens personalfrågor. Du rapporterar till administrativ chef och fokus i din roll som HR-specialist är att ge ett närvarande och professionellt stöd till organisationens chefer i samtliga HR-områden. I detalj arbetar du med:

  • Chefsstöd (rekrytering, arbetsrätt, arbetsmiljö, lönerevision, förmåner, rehab m.m.)
  • Delta vid förhandlingar med tillhörande administrativt arbete (protokoll m.m.)
  • Internutbildning av chefer inom hela HR-området.
  • Introducera chefer i Personalprocessen
  • Genomföra förberedande arbete inför lönerevisioner
  • Projektbaserade fokusområden inom HR

Vem är du?
Du har arbetat i en självständig, bred roll inom HR-området under ett par års tid och du har även hunnit få erfarenhet av förhandling. Vi tror också att du har en eftergymnasial utbildning alternativt en bred erfarenhet som du har samlat på dig genom åren.

Som person är du drivande i ditt arbete, du får ofta höra att ditt engagemang smittar av sig och du tycker det är viktigt att det känns kul att gå till jobbet. Samarbete ser du som en självklar del för en HR-specialist och du använder din goda förmåga att kommunicera för att nå ut och ge organisationens chefer det stöd de behöver och förtjänar. Likt alla medarbetare på Folkuniversitetet har du ett prestigelöst förhållningssätt och hjälper gärna en kollega även om det inte ligger i linje med dina huvudsakliga arbetsuppgifter.

Erbjudande
Folkuniversitetet erbjuder en arbetsplats där folk trivs och utvecklas. Det är en verksamhet som erbjuder mycket kunskap vilket också återspeglas på organisationens medarbetare. Folkuniversitetet är en trygg och stabil arbetsgivare i en tuff och konkurrensutsatt bransch där du får möjlighet att utveckla din kunskap och erfarenhet inom HR och ges tankefriheten att testa nya och innovativa lösningar.

Vi förutsätter att du delar vår syn på människors lika värde och rätt till kunskap och värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning bidrar till för verksamheten

Vilka är vi?
Studieförbundet Folkuniversitetet bedriver folkbildning och vuxenutbildning i hela Sverige. Vår idé är att genom kunskap och skapande ge människor förutsättningar för ett rikare liv. Kunskap förändrar.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. För att säkerställa en objektiv och icke-diskriminerade rekrytering kommer du att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna process.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Martin Jerrskog på martin.jerrskog@wise.se

Du är varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt då dessa hanteras löpande.

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila