Sök Meny
Förvaltningsledare webb och intranät, Stockholm

Förvaltningsledare webb och intranät, Stockholm

Vi söker förstärkning i form av en förvaltningsledare för extern webbtjänst och intranät med placering i Stockholm. Sista ansökningsdag 2018-06-17

Relaterad information

Folkuniversitetets digitala plattformar för kommunikation är under ständig utveckling för att kunna möta kraven från kunder och medarbetare. I den strategiska målbilden för Folkuniversitetet 2025 utgör dessa plattformar kritiska framgångsfaktorer och är ett särskilt prioriterat område för IT-verksamheten. Därför söker vi nu förstärkning i form av en förvaltningsledare för extern webbtjänst och intranät med placering i Stockholm.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med webbtjänsten folkuniversitetet.se med tillhörande undervarumärken samt med vårt intranät inkluderande Office 365. Du ska fånga upp behov från organisationen, kravställa och ansvara för uppdragsbeskrivningarna till leverantörerna. Du samordnar all förvaltning av plattformarna för extern och intern kommunikation. Du leder projekt och förvaltningsaktiviteter rör kommunikationsplattformarna, men deltar också i utvecklingsaktiviteter relaterade till bakomliggande verksamhetssystem.

Kompetenskrav

  • Relevant eftergymnasial utbildning inom IT och/eller kommunikationsområdet
  • 3-5 års erfarenhet av systemutvecklingsarbete i olika roller inom kommunikationsområdet
  • Erfarenhet från kommunikationstjänster baserade på Episerver och Office 365
  • Certifieringar eller diplom inom IT-förvaltning, kravanalys och projektledning

Vi tror att du är/har varit i motsvarande roll i en större, geografiskt spridd och sammansatt verksamhet med många olika kravställande intressenter. Du är van att arbeta långsiktigt med kommunikationsfrågor nära verksamheten och med en bred teknisk kompetens. Du har god förmåga att inge förtroende – du är trygg i dig själv och i din kompetens.

Du är prestigelös, diplomatisk, initiativtagande, självgående och välorganiserad. Du förstår vikten av god kommunikation och trivs med att bygga relationer i en värderingsstyrd organisation. Du har förmåga att presentera och argumentera för lösningar inför beslutsfattare på ett pedagogiskt sätt.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Ett utvecklande och varierande arbete i en idéburen organisation. På Folkuniversitetet möter du engagerade kollegor från många olika kulturer, alla med samma strävan att ge människor möjlighet att växa och utvecklas.

Folkuniversitetets verksamhet blir mer och mer digitaliserad där väl fungerande kommunikationslösningar utgör en kritisk framgångsfaktor. För rätt person finns stora möjligheter att själv utforma sina arbetssätt och ha stor påverkan på de lösningar som skall stödja Folkuniversitetets externa och interna kommunikation.

Övrigt

Anställning är tillsvidare på heltid med tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Provanställning tillämpas. Tjänstens placering är i Stockholm.

Mer information

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta VD Peter Mikulic, telefon 08-679 2969, peter.mikulic@folkuniversitetet.se

Facklig representant för Unionen är Fredrik Korsan-Bengtsen, telefon 08-679 2968, fredrik.korsan-bengtsen@folkuniversitetet.se

Ansökan

Ansökningar hanteras löpande med sista ansökningsdag 2018-06-17 och skall lämnas via vårt rekryteringssystem:

Inför rekryteringsarbetet har Folkuniversitetet tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Har du frågor?

Kontakta
Peter Mikulic
08-679 2969
peter.mikulic@folkuniversitetet.se

Kontakta mig

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Vad är Folkuniversitetet?

Vi är ett studieförbund som är fristående från politiska, religiösa, kommersiella och fackliga intressen. Vi arbetar med folkbildning, vuxenutbildning, skolor och utbildning för organisationer och företag i hela landet.

Vi består av fem stiftelser knutna till universiteten i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Lund och Umeå.