Sök Meny

Distriktschef till Norrbotten

Folkuniversitetet Norr söker en distriktschef till Norrbotten med placering i Luleå alternativt Boden.

Vi erbjuder ett stimulerande och utmanande arbete med frihet och stort ansvar att utforma och få verksamheten att växa. Du kommer att ingå i regionens ledningsgrupp och är direkt underställd Stiftelserektor. Resor förekommer i tjänsten.

Du kommer att ingå i en organisation med stor spännvidd inom vuxenutbildningen. Du får arbeta i en välrenommerad utbildningsorganisation. Tillsammans med dina medarbetare kommer Du att ha stora möjligheter att utveckla verksamheten, där både marknadskunskap, kunskap i ekonomi samt social kompetens kommer att vara centralt. Verksamheten i Norrbotten finns idag med kontor i Luleå och Boden. I Haparanda och Boden har vi en arbetsmarknadsutbildning i yrkes- och studieförberedande moduler i samarbete med arbetsförmedlingen.

I tjänsten ingår att leda befintlig verksamhet samt utveckla verksamheterna inom folkbildning, uppdrag och yrkeshögskola i regionen. Tjänsten innebär ansvar för försäljning- kundbearbetning, marknadsorientering, marknadsföring, anbudskrivning, genomförande samt kvalitetsuppföljning. Daglig drift och administration av verksamheten. I tjänsten ingår även ett resultat- och budgetansvar samt personalansvar. Ett visst fastighetsansvar ingår, då vi äger fastigheten i Boden (Snabelhuset).

Vem söker vi
Som person är du strukturerad och kvalitetsmedveten. Flexibilitet, engageman, nyfikenhet och service är ledord i tjänsten.
Du ska ha en akademisk utbildning samt några års erfarenhet av att arbeta med och leda målstyrd verksamhet, gärna inom utbildningssektorn.
Du ska ha minst 3 års erfarenhet av ledaskap med ekonomiskt resultat- och personalansvar.
Du ska ha erfarenhet från att tidigare ha skrivit kvalificerade ansökningar och offerter till myndigheter och företag.
Du behärskar svenska och engelska väl, såväl i tal som skrift samt har goda datakunskaper.
Körkort krävs.

Anställningsform
Tjänsten är tillsvidare på 100 %, provanställning tillämpas. Tillträde efter överenskommelse.

Kontaktperson
Eventuella frågor besvaras av Stiftelserektor Christina Ekman
tel. 090-711420, christina.ekman@folkuniversitetet.se

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Vad är Folkuniversitetet?

Vi är ett studieförbund som är fristående från politiska, religiösa, kommersiella och fackliga intressen. Vi arbetar med folkbildning, vuxenutbildning, skolor och utbildning för organisationer och företag i hela landet.

Vi består av fem stiftelser knutna till universiteten i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Lund och Umeå.