Sök Meny

Härnösand

Folkuniversitetet är fristående från politiska, religiösa och fackliga intressen och därför väljer många att samarbeta med oss.

Populärvetenskapliga föreningen i Härnösand

Poulärvetenskapliga föreningen i Härnösand - en av lokalavdelningarna till Föreningen för populärvetenskap - vänder sig till alla som vill följa den vetenskapliga utvecklingen.
Klicka här för att komma till föreningens hemsida

Humanistiska klubben i Härnösand

Humanistiska klubben grundades 1936. Klubben vänder sig med sin verksamhet till var och en som har intresse för allmänkulturella frågor.

Härnösands Pensionärsuniversitet (HPU)

Härnösands Pensionärsuniversitet (HPU) är en ideell förening som är politiskt, religiöst och fackligt obunden. Föreningen anordnar kurser, föreläsningar eller studiecirklar i många olika ämnen. Föreningen arrangerar även utflykter eller längre resor i anslutning till kurserna.
Klicka här för att komma till Härnösands Pensionärsuniversitets hemsida

Noratrion

Noratrion har under de senaste åren letat fram dikter och texter som tidigare inte fått den uppmärksamhet de förtjänat. De dikter som skrevs och lades i en byrålåda eller på annat sätt blev undangömda för allmänheten.
Klicka här för att komma till Noratrions hemsida

Mats o Karin

De arrangerar konserter med artister av hög musikalisk klass i sin vackra sal, som av många kallas för ”deras vardagsrum”. De ordnar även privata tillställningar och företagsmöten. Hos Mats o Karin får du musikupplevelser och kan mötas i en unik miljö i en gammal och vacker gård, varsamt renoverad med modern teknik. Klicka här för att komma till Mats o Karins hemsida: www.matsokarin.se

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Låna vår replokal

Sjunger du eller spelar i ett band?

Vi på Folkuniversitetet kan hjälpa dig
eller ditt band att utvecklas.
Hör av dig till oss så pratar vi om dina behov.

Maila oss

Open Campus

Swedex-Test

Vill du visa att du har kunskaper i svenska? Swedex ger dig möjlighet att göra det!

Swedex-Test