Testa att gå en kurs hos oss

Kom på gratis after work och testa att gå en kurs på Folkuniversitetet. Vi bjuder på bubbel och tilltugg. Bonus: 25 % rabatt på valfri kurs!

Nu har du chansen att testa hur det är att gå en kurs på Folkuniversitetet. Tisdag 21 januari kl. 17:00–19:00 träffar du några av våra kursledare och prövar utvalda godbitar ur vårens utbud. Kvällen avslutas med mingel, bubbel och tilltugg.

Vill du fortsätta får du 25 % ”här och nu”-rabatt* på valfri kurs ur vårt utbud.

Vi avslutar med mingel, bubbel och tilltugg!

Obligatorisk föranmälan. Boka din plats genom att välja kurs i listan nedan.

Välkommen!

* Rabatten gällar endast den här kvällen. Erbjudandet gäller inte diplomutbildningar och konstnärliga längre utbildningar.

Gör som Rebecka – följ dina drömmar!

Föreläsningar i Göteborg

Missa inte våra föreläsningar i olika intressanta ämnen. Många av dem är helt gratis!

Se hela utbudet

Kursintyg

Efter en avslutad kurs kan du begära att få ut ett intyg som redogör för kursens innehåll. För att få ett intyg krävs en närvaro på minst 75 %.

Hör av dig till Kundcenter Folkuniversitetet Väst (kundcenter.vast@folkuniversitetet.se) om du vill ha ett kursintyg. Observera att om intyget är från en kurs som avslutades för mer än ett år sedan, kommer du att få betala en administrativ avgift på 150:-.

Få vårt nyhetsbrev

Sista minuten-kurser

Kvalitet och Miljö

Stöd och matchning

Du väljer själv vem som ska hjälpa dig att hitta ett jobb. Vi på Folkuniversitetet vet att kunskap förändrar. Hos oss får du mer!

Läs mer om Stöd och matchning

Kontakta oss!

Här hittar du kontaktuppgifter till vår personal i Göteborg.

Kontakta oss!