Sök Meny
Övriga språk

Övriga språk för företag

Vi erbjuder utbildningar inom ett trettiotal olika språk - från grund till avancerad nivå. Vi kan hjälpa dig att utveckla dina internationella relationer. Genom en språkkurs får du bättre förståelse för din utländska partner och ökad social kompetens i kontakten er emellan.

Relaterad information

Vi erbjuder både individuell- och gruppundervisning samt seminarier, antingen på din arbetsplats eller i våra lokaler i centrala Göteborg.

Några av de specialinriktade utbildningarna vi erbjuder är:

Individuell undervisning i språk

- tyska, mandarin, ryska, franska, spanska etc - 20-lektioners paket

Mostphotos 2012

Detta är en utbildning för dig som önskar ett anpassat upplägg helt utifrån dina språkliga behov och önskemål. Vi inleder med en kompetensinventering av dina nuvarande kunskaper. Därefter lägger du och din lärare upp en kurs där vi fokuserar på det du behöver förbättra inom ett visst språk för att exempelvis kunna söka en speciell tjänst. Du kan också vara med och påverka schemat.

  • Schema enligt överenskommelse.
  • Pris: 13.800:- kronor exklusive moms
  • Start enligt önskemål. Kontakta oss på 031-106577

Interkulturell kommunikation

- med fokus på t.ex. Kina, Indien, Ryssland m.fl.

Mostphotos 2012

Vi hjälper dig att förekomma kulturkrockar och underlätta den interkulturella kommunikationen. Det räcker inte med att kunna språket för att kunna kommunicera med sina utländska kollegor, det krävs också interkulturell kompetens för att nå fram med sitt budskap eller för att förstå motparten. Du får samtidigt större kännedom om landet och dess kultur och språk.

  • För information om upplägget, avgiften och anmälan kontakta oss på 031-106577

Har du frågor?

Kontakta
031-106577
foretag.gbg@folkuniversitetet.se

Kontakta mig

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Hitta till oss