Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Du är här:

Sebastian Lönnlöv ny ledamot i Skrivarakademins ledningsgrupp

Vi är glada och stolta över att få välkomna Sebastian Lönnlöv till ledningsgruppen för Skrivarakademins heltidsutbildningar!

Sebastian är gymnasiebibliotekarie, litteraturkritiker, skribent, författare och föreläsare. Han har bland annat utkommit med boken "Skrivet om skrivande" – en bok om handböcker i skrivande, men som också innehåller skrivövningar, exempel på skrivfrämjande aktiviteter och intervjuer med bibliotekarier och lärare om hur de arbetar med att uppmuntra skrivande. Han har också gett ut boken "HBTQ - Böcker bortom normen", som tipsar om HBTQ-böcker och ger en genomgång i böckernas historia.

Sebastian Lönnlöv tar plats som en av våra branschrepresentanter och kommer hjälpa oss med insikter och utsikter kring litteraturvärlden och bokbranschen. Han kommer också vara delaktig i utvecklingen av våra utbildningar. Ledningsgruppen består av verksamhets- och utbildningsledare, huvudlärare, studeranderepresentanter från våra tre utbildningar och branschrepresentanter från olika delar av litteraturvärlden.

Aktuellt på Skrivarakademin

Toggle module

Om kursen Filmmanus

Toggle module

Instagram

Toggle module