Du är här:

Reading av Skrivarlinjens dramatiktexter 25 mars

Det är äntligen dags för den årliga readingen av Skrivarlinjens texter på kursen i dramatik! Den 25 mars klockan 18.00 i Folkuniversitetets aula läser skådespelarna Åsa Karlin och Bengt Braskered nyskrivna dialoger för scen.

Om skådespelarna:

Åsa Karlin har bland annat medverkat i Dramatenuppsättningar såsom ”Medeas barn” och ”Glasmenageriet”, filmer som ”Underbara kvinnor vid vatten” och ”Blueprint” samt i TV-serien ”Goda grannar”. För närvarande är hon bland annat aktuell i Beckfilmerna, där hon gestaltar polistekniker Bergström.

Bengt Braskered har bland annat medverkat i TV-serier som ”Syrror”, ”Molanders” och ”Jordskott” liksom filmer som ”Tjenare kungen” och ”Varannan vecka”. Han har spelat i en rad uppsättningar på Uppsala stadsteater och har de senaste åren synts i flertalet uppsättningar på Dramaten, däribland den aktuella rollen som Dödgrävaren i ”Hamlet”.

Evenemanget har fri entré och pågår mellan 18.00- ca 20.30 inklusive paus. Vi bjuder på dryck och tilltugg.

Aktuellt på Skrivarakademin

Om kursen Filmmanus